2777
2789
عزیزم قصد داشتم 24ساعتی برم ولی دوبار کیت غافلگیرم کرد14سیکلم کیتم صبح مثبت شد شوهرم را دیروز بعدظه ...

اصلا نگران نباش گلم.فقط توکل به خودش.

همسرم تو تاپیک بانو بعد کمرنگی کامل کیت ۳بار اقدام کرده پسر شده.این یعنی خدا بخواد بده هیشکی جلودارش نیست.اقدام هاتم اینجوری خوبه .ولی فک نکنم به این زودی ها ازاد کنی.بخصوص اوا خوردی.من حمعه صب مثبت شد.یکشنبه شب ازاد کردم

خدا جونم خودت مواظب تو دلیم باش🤰  فقط به خودت سپردمش 🤗🙏مسافر کوچولومونو👼 سلامت برسون بغل من و باباش 💞💑تیکر تولد گل پسرمه👦 پسرم،مرد کوچک من،نمیدانم از کجای این جهان امده ای که تمامت بوی بهشت میدهد💎
عزيزم بهت اميد ميدم ١٢هفته ب بعد خيلي خوب ميشي تحمل كن رفتم ان تي خداروشكرسالم بود ولي جنسيت گفت الا ...

خدارو هزار مرتبه شکر.

ایشالا همینجوری عالی پیش بره.

اره جنسیت دکتر منم گفت ۱۶هفته میگن بهت.گفت ۱۳ هفته هم بری نمیتونن دقیق بگن.منم قانع شدم.

ایشالا .الان ۱۰هفته و ۱روزم.

خدا جونم خودت مواظب تو دلیم باش🤰  فقط به خودت سپردمش 🤗🙏مسافر کوچولومونو👼 سلامت برسون بغل من و باباش 💞💑تیکر تولد گل پسرمه👦 پسرم،مرد کوچک من،نمیدانم از کجای این جهان امده ای که تمامت بوی بهشت میدهد💎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم  مثل اینکه برعکس شد کیتم داره کمرنگ میشه و من میترسم اقدام آخرم به تخمکگذاری نرسه

رفتی اقدام اخر رو؟؟؟؟

سوالت تخصصی بود  اسپرم ها به یک دلیلی از طرف سر یا دم به هم میچسبن و نمیتونن ازادانه حرکت کنن ...

لوبیا قبلا ک آزمایش داده بود اینجور نبود اینبار اینو داخل برگه زده. 

مدت بردن ب آزمایشگاه داخل مشت دست بوده یعنی هم دمای بدن

آنتی بادی چیه؟؟ 

این مشکل نگران کننده اس؟؟ باید چکار کنم؟؟ 

اینم عکسش

به توکل نام اعظمت بسم الله الرحمن الرحیم...خدااااااااایا شکرت ممنونتم... ممنونتم... الهی شکر خدای مهربوووونم... میدونستم ک نا امیدم نمیکنی... ازت میخوام تا آخرش همراهم باشی و تنهام نزاری...😘 خدای مهربوووونم قربونت برم ک اینقدر مهربووووونی... ممنونم ازت ک لطفتوووو در حقم تمام کردی... خداااا جونم کمکم کن تا بتونم هدیه ای🥰 ک بهمون عطا کردی رو با جون و دل ازش نگه دااااری کنم... خدا جونم بازم میگم ممنونتم🙏❤️😍🥰 خدااااای عزیزمممممم،خدااااای مهربوووونم سرنوشت بچمونو👨‍⚕️👨‍🎓👨‍🏫👨‍⚖️👨‍💼👨‍💻👨‍🎨👨‍✈️👨‍🚀👮‍♂️🤴🤵👼 ب بهترین و قشنگترین نحو ممکن رقم بزن... بازم تشکر نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم😘🤩😍🥰 ماشالله لا حول ولا قوة الا بالله علی العظیم... 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم... 
مبارکه گلم دیگه تیکر بزار میتونی دو هفته دیگه بری جنسیت بگن بهت

چطوری لوبیا جون؟؟؟ دکترم گفت ۱۶ هفته جنسیت و میگن.گفت ۱۲ هفته باید  بری دیرتر نمیشه

یعنی کلا سر جمع 3روز کاسنی خورد بعدش رفت آز داد؟؟؟  دارو،مکمل یا دارو گیاهی خاصی مصرف می‌کرد؟؟ ...

نه هیچی نمیخورد فقط اسیدفولیک و سه روز تخلیه نشد کاسنی خورد رفت از داد و کاسنی هم من میریزم تو قوری استیل ی لیوان اب میریزم روش میزارم روی کتری مث چایی دم میکنم نبات میریزم توش گاهی هم نمیریزم گاهی هم با عسل میخوره

به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍�                                              آنچه دلم خواست نهان میشود...   هرچه خدا خواست همان میشود...😊
بچه ها اگه بر فرض مثال ماه آینده ماه اقدامم باشه، این ماه میتونم بعد پاکی برم دندون پزشکی؟؟  ...

بنظر من ک اره میتونی چون فقط تو بارداری ضرر داره 

به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍�                                              آنچه دلم خواست نهان میشود...   هرچه خدا خواست همان میشود...😊
سلام عزيزم رفتم ان تي ديروز ١٢هفته ام خداروشكر سالم بود خودت خوبي؟؟؟ني ني در چ حاله؟؟؟

واای فرانمهر چقدر تو حلال زاده ای دختر 

تازه میخواستم تگت کنم سراغتو بگیرم 

پیش خودم داشتم میگفتم فرانهمر همین روزا ان تی داشت 

یه خبری ازش بگیرم

خدا را شکر الهی الحمدلله رب العالمین 

هماتوم و لک بینیت خوب شد؟؟

میگن قبل اینکه تخمک ازاد شه بهتره رابطه داشت 

چون وقتی تخمک ازاد شه کم کم ریز میشه و کلفت و اسپرم x می‌تونه بهش نفوذ کنه اما اگه 12ساعت بعد پر رنگ شدن رابطه داشته باشین اسپرما تا 24ساعت زنده میمونن تو رحم و ب محض ازاد شدن تخمک نفوذ می‌کنه ب تخمک 

نظر یه کاربره. 

لوبیا99#

امیرعلی99#  

به توکل نام اعظمت بسم الله الرحمن الرحیم...خدااااااااایا شکرت ممنونتم... ممنونتم... الهی شکر خدای مهربوووونم... میدونستم ک نا امیدم نمیکنی... ازت میخوام تا آخرش همراهم باشی و تنهام نزاری...😘 خدای مهربوووونم قربونت برم ک اینقدر مهربووووونی... ممنونم ازت ک لطفتوووو در حقم تمام کردی... خداااا جونم کمکم کن تا بتونم هدیه ای🥰 ک بهمون عطا کردی رو با جون و دل ازش نگه دااااری کنم... خدا جونم بازم میگم ممنونتم🙏❤️😍🥰 خدااااای عزیزمممممم،خدااااای مهربوووونم سرنوشت بچمونو👨‍⚕️👨‍🎓👨‍🏫👨‍⚖️👨‍💼👨‍💻👨‍🎨👨‍✈️👨‍🚀👮‍♂️🤴🤵👼 ب بهترین و قشنگترین نحو ممکن رقم بزن... بازم تشکر نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم😘🤩😍🥰 ماشالله لا حول ولا قوة الا بالله علی العظیم... 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم... 
سوالت تخصصی بود  اسپرم ها به یک دلیلی از طرف سر یا دم به هم میچسبن و نمیتونن ازادانه حرکت کنن ...

دقیقا منم اسپرم بردم ازمایشگاه نمیدونستم ک باید با دمای بدن یکی باشه گذاشتم تو در ماشین

خدارو هزار مرتبه شکر. ایشالا همینجوری عالی پیش بره. اره جنسیت دکتر منم گفت ۱۶هفته میگن بهت.گفت ۱۳ ...

عزیزم اگه دکترت مجرب باشه میتونه بگه 

خیلی تو تاپیک بانو13هفته یاحتی12هفته رفتن جنسیت را درست گفته بودن 

تو نت سرچ کن سونویی که جنسیت را درست بگه تو شهرتون کی هست برو اونجا

[QUOTE=158334446]واای فرانمهر چقدر تو حلال زاده ای دختر  تازه میخواستم تگت کنم امیرعلی جان ترشح تخم مرغی ۸سیکل عادیه؟

عزیزم تا حالا دوتا  منتظرم شوهرم بیاد سومی را برم  احتمالا تخمکم از12تا3 نیمه شب ازا &nbs ...

امیرعلی جان ترشح تخم مرغی ۸سیکل عادیه🤔

میگن قبل اینکه تخمک ازاد شه بهتره رابطه داشت  چون وقتی تخمک ازاد شه کم کم ریز میشه و کلفت و اس ...

بله دیگه لوبیا بنده خدا میگه 5ساعت قبل تخمکگذاری آخرین اقدام را رفته باشی که اسپرما آماده تو لوله فالوپ منتظر تخمک باشن به محض آزاد شدن لقاح کنن