2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون صبح رفتم پاپ اسمیر خدا خیرت بده گفتی امروز برم  اخه بعدش یکم خون اومد بهم گفت یکم زخم دا ...

من اصلا میخواستم بگم نری بعد گفتم بزار بگم زودتر بره حداقل ....بعد از سه روز خوبی ؛آناناس بخور که زود زخمه خوب بشه

این تقریبا همون روش لوبیاست که نتیجه نداده  ممنون عزیزم

ببخشید عزیزم متوجه نشدم چی گفتی؟؟؟

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
من اصلا میخواستم بگم نری بعد گفتم بزار بگم زودتر بره حداقل ....بعد از سه روز خوبی ؛آناناس بخور که زو ...

باشه ممنون از لطف وراهنماییت 

اخه 4سالی میشه پاپ اسمیر ندادم ولی خودم نگران همین قضیه اش بودم وبی حالا خوبم همون لحظه معاینه کمی خون اومد دیگه رفتم حموم و چیزی نیومده .

بلزم ممنونم.

ببخشید عزیزم متوجه نشدم چی گفتی؟؟؟

یعنی متظورم 3تا اقدام که یکیش قبل از مثبت شدنه کیته 

البته احتنالا اقدام آخرت به تخمک نرسیده ولی بازم با دوتا اقدام 

ولی خوب خود لوبیا هم میگه موفقیت85درصده

یعنی متظورم 3تا اقدام که یکیش قبل از مثبت شدنه کیته  البته احتنالا اقدام آخرت به تخمک نرسیده و ...

البته عزیزم جنسیت دست ماها نیس دست خداس..‌

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
باشه ممنون از لطف وراهنماییت  اخه 4سالی میشه پاپ اسمیر ندادم ولی خودم نگران همین قضیه اش بودم ...

هزینش چقد شد؟؟

هزینش چقد شد؟؟

خانه بهداشت30تومان 

البته ازمایشگاه هم زنگ زدم با بیمه تامین اجتماعی30تومان 

ولی رفتم مرکز بهداشت که ماما باشه یه نگاهی به وضعیت واژن و دهانه رحم بیاندازه که گفت یه زخم خیلی کوچیک دارم.

خانه بهداشت30تومان  البته ازمایشگاه هم زنگ زدم با بیمه تامین اجتماعی30تومان  ولی رفتم مر ...

از چی به وجود میاد زخم؟؟؟

RBC 2_3*****0_1

SPermatogenic 4_5****0_1

Prostat cells3_4****0_1

Round cell 1.69***0_1

WBc density 1.27***0_1

عکس نیامد رنج نرمالش ۰تا ۱ باید باشه اینارو اینجوری زده

به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍�                                              آنچه دلم خواست نهان میشود...   هرچه خدا خواست همان میشود...😊
از چی به وجود میاد زخم؟؟؟

نمیدونم ولی من ماه قبل مدام چند روزی با انگشت داخل واژن حوالی دهانه رحم را برای بررسی ترشحات چک میکردم که بعدش دیدم انگشتم خونی میشه واسه همین رفتم 

تست پاپ اسمیر دادم ناما گفت باید هر3سال یکبار است بدی