2777
2789
یعنی میبینم اون روزو؟؟!!🤔🤔 امیدوارم انشالله توهم یه کاکل پسرخوشگل بیادبغلت راستی براشوهرمن ه ...

انشالله که میبینی وخدا دلتو شاد میکنه عزیزم

من اطرافیانم کاری بهم ندارن 

بابام که عشق دختره اخه من تنها دخترشم.

مادر شوارم اصلا تو براش فرقی نداره

یکم پدر شوهرم یه چیزایی میگه که مادر شوهرم نوکشو قیچی میکنه.

به نظرم باید 14شب کیت بزنی اگه دیدی داره رنگ میگیره اقدام اول14شب اقدام دوم15طرفای ظهر تا2بعدظهر ...

نمیدونم چرا حس میکنم تا کیتم مثبت نشده قدرت اقدام ندارم😩

البته ماه اقدام هر ۴ ساعت کیت میزنم که توی اولین تایم مثبت شدن برم برای اولین اقدام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خوبین من از اول همه رو خوندم اسکرینم گرفتم..تازه ازدواج کردم اصلا از این اصطلاحاتی ک بکار بردین سر درنمیارم😔 واسه ما مبتدی ها هم ی تاپیک بزن لطفا...که چجوری بفهمیمم تخمک گذاریمون چ موقعس...یا چیزای دیگه بخدا خیلیا مثه من نمیدونن ولی شاید نمیپرسن...من دلم میخواد اطلاعات داشته باشم تا زمانی ک خواستم اقدام کنم ب مشکل نخورم.ممنونم

تو premom سه بار عکس گرفتم.یکی۰.۳۲. یکی ۰.۲۱ یکی .۰۲۴ زد. بنظرت مثل قبلی هاس یا پر رنگ تره؟؟

@امیرعلی99  

این کیتم .ببین چطوره؟

خدا جونم خودت مواظب تو دلیم باش🤰  فقط به خودت سپردمش 🤗🙏مسافر کوچولومونو👼 سلامت برسون بغل من و باباش 💞💑تیکر تولد گل پسرمه👦 پسرم،مرد کوچک من،نمیدانم از کجای این جهان امده ای که تمامت بوی بهشت میدهد💎
نه قرص فلوکنازول ضرری نداره حتی من شنیدم ماه اقدام خیلیا برای رفع عفونت احتمالی و بالابردن ترشحات هم ...

مرسی واقعا روژان.حتما فردا میخورم.الان خارج از شهرم دسترسی به داروخونه ندارم.

خدا جونم خودت مواظب تو دلیم باش🤰  فقط به خودت سپردمش 🤗🙏مسافر کوچولومونو👼 سلامت برسون بغل من و باباش 💞💑تیکر تولد گل پسرمه👦 پسرم،مرد کوچک من،نمیدانم از کجای این جهان امده ای که تمامت بوی بهشت میدهد💎

لوبیا99#  

سلام خوبید دوستان 

لوبیا جان من این ماه امپول اچ سی جی(به علت تنبلی تخمدان) زدم و روز ۱۲ سیکلم رفتم سونو  فقط یک فولیکول ۱۸ در تخمدان چپم داشتم 

یادت باشه اتفاقی تو یک تاپیکی شما گفتی این ماه اقدام نکن یا اگه میخوای اقدام کنی پشت هم اقدام داشته باش

ولی من با نظریات شما تا حدود زیادی مخالفم البته با احترام و دلایلم رو برات اوردم .(کاش انقدر راجب تایم و تعداد دفعات با قطعیت نگی چون خیلیها به اشتباه دچار میشن )

تاپیکهات هم مفصل مطالعه کردم و میکنم .

سر دخترم ۶ سال پیش بعد اچ سی جی ۲ یا سه ۳ بار پشت هم اقدام داشتم و دختر شد.

خلاصه بنا به تصمیم دکتر و تحقیقات گسترده خودم تصمیم گرفتم فقط یکبار ۳۶ ساعت بعد از امپول اقدام داشته باشم و قبلش با جوش شیرین شستشو دادم قرص فلوکنازول و شربت سرفه برای قلیایی کردن استفاده کردم. کیسه یخ و قهوه همسرم .قبلش هم به مدت ۲ تا ۳ هفته همسرم گرمیجات میخورد و قرص ویتامین ای و زینک و اسید فولیک و سلنیوم.

و من به لطف خدا باردار شدم.

حالا بیصبرانه منتظرم که جنسیت مشخص بشه و بیام بگم که با یکبار اقدام اونم فقط ۳۶ ساعت بعد احتمال پسر خیلی بالاست تا اقدامات پشت هم که باعث تضغیف اسپرم و.... میشه.

موفق باشی 

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
اگر میتونی سونو بری که خوبه ولی به نظرم هنوز زوده بهتر بود پررنگ تر میشد ولی چون فردا جمعه هست اگر م ...

عزیزم من روز ۹سیکلم رفتم سونو و یک فولی ۱۶ در تخمدان چپ و یک فولی ۱۳در تخمدان راست داشتم...سونوگراف نگفت کی ازاد میشه بنظرت از کی برم اقدام هارو؟؟

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
عزیزم من روز ۹سیکلم رفتم سونو و یک فولی ۱۶ در تخمدان چپ و یک فولی ۱۳در تخمدان راست داشتم...سونوگراف ...

امیرعلی جان شما هم نظر میدی عزیزم؟

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
آهان اوابوست که محرک نیست مکمله  ودوستانی که خوردن یا به موقع سیکل قبل یا حتی یکروز دیرتر تخمک ...

گلم من رفتم سونو روز ۹ سیکلم یک فولی ۱۶ ویک فولی ۱۳ داشتم درحالیکه ماه پیش روز ۱۴ و ۱۵ سیکلم سونو شدم و فولی ۱۴ داشتم...احتمالا این ماه با توجه به سایز فولی،تخمک گذاریم زودتر باشه

درمورد ژل بی بی دنس سوال دارم دوستای گلم...چه مدت قبل از اقدام باید استفاده بشه؟؟

عزيز جان كيتت مثبته اقدام هارو شروع كن از فردا بعد اذان صبح

آره گلم 

سونو هم رفتم در تخمدان راست ی فولی ۱۹داشتم

میگم مگه نباید تو هر دو تخمدان فولیکول داشت؟ مال من فقط یکی داشتم