2777
2789
نورا جون سلام چیشده، بحث سرچیه؟😁

لوبیا ب من گفت چیا خوردی فولیت زود بالغ شده گفتم سه روز دوسین و ۸روز کاچی گفتم کاچی رو دخترطلام میخورد تخمک گداریش چند روز زودتر شد گف کجا گفته گفتم الان میاد توضیح میده حالا پلیز توضیح

به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍�                                              آنچه دلم خواست نهان میشود...   هرچه خدا خواست همان میشود...😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
صفحه چندع؟

754🥴

به توکل نام اعظمت بسم الله الرحمن الرحیم...خدااااااااایا شکرت ممنونتم... ممنونتم... الهی شکر خدای مهربوووونم... میدونستم ک نا امیدم نمیکنی... ازت میخوام تا آخرش همراهم باشی و تنهام نزاری...😘 خدای مهربوووونم قربونت برم ک اینقدر مهربووووونی... ممنونم ازت ک لطفتوووو در حقم تمام کردی... خداااا جونم کمکم کن تا بتونم هدیه ای🥰 ک بهمون عطا کردی رو با جون و دل ازش نگه دااااری کنم... خدا جونم بازم میگم ممنونتم🙏❤️😍🥰 خدااااای عزیزمممممم،خدااااای مهربوووونم سرنوشت بچمونو👨‍⚕️👨‍🎓👨‍🏫👨‍⚖️👨‍💼👨‍💻👨‍🎨👨‍✈️👨‍🚀👮‍♂️🤴🤵👼 ب بهترین و قشنگترین نحو ممکن رقم بزن... بازم تشکر نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم😘🤩😍🥰 ماشالله لا حول ولا قوة الا بالله علی العظیم... 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم... 
امیرعلی99# لوبیا99# وبقیه دوستان لطفا کمک کنید.  این آزمایش اول. واینم آ ...

عکس ازمایش دوم رو دوباره بزار. عددهای سمت راست بالا جولی A B C دیده نمیشن

ازمایش اول و‌دوم خر کدوم بعد از چند روز تخلیه بود؟

ازمایش اول تعداد خیلی بالا مورفولوژی خوب ولی تحرک A پایینه. باید برای پسر تحرک A بالاتر از ۳۵ باشه

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹
2804
۲۷ساله هستی دیگه؟ تاریخ لقاحت  کی بوده؟

بله ۲۷ سالمه.باردار نیستم.فکر کردم برا قبل از بارداری میشه که چه ماه هایی اقدام کنی جنسیت پسر میشه.

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
من سه تا اقدام رفتم اقدام آخرم قبلش کیت زدم همرنگ بود  عکسو ببین من 7شب کیت زدم یکی مونده به ...

من ک دوتا اقدام اخرمو بعید میدونم ب درد بخور باشه

به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍�                                              آنچه دلم خواست نهان میشود...   هرچه خدا خواست همان میشود...😊
2805
من ک دوتا اقدام اخرمو بعید میدونم ب درد بخور باشه

کلا شد ی اقدام ک اونم ۵مین بیشتر پاهام بالا نبود ۹سیکلم بود یعنی دقیقا دو روز قبل ازاد شدن .... کلا همه چی ب نفع دختر....

2801