2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1874 بازدید | 176 پست
میدونم راحت تره ولی نمیدونی ک اگ خانواده شوهرم بفهمن چیا ک نمیگن بهم البته اونجوری هم نیستنا منظورم ...

بذار بگن به جهنم

خواهر شوهر منم دخترش هنوزچند روز پیش به  سالش شده الان سه ماهش بچه دوم‌رو و پسرهم‌هست

جنسش جور شد😂😂😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونم راحت تره ولی نمیدونی ک اگ خانواده شوهرم بفهمن چیا ک نمیگن بهم البته اونجوری هم نیستنا منظورم ...

عزیز دلم به بقیهوچه. با خوشحالی و جیغ و هیجان با یه جعبه شیرینی بدو برو بگو. نگو ناخواسته بوده بگو خواستم باهم بزرگ بشن

برای براورده شدن حاجتم‌یک‌ صلوات مهمانم کن💜
مبارکه .چقدر گیرایتون بالاست ما که هر چی تلاش می‌کنیم نمیشه که نمیشه😴

آره واقعا ..هر ک حامله میشه میگم چ تخمک اسپرم قوی چ رحم قوی ...نمیدونم چرا اینجور شدم سه ساله منتظرم

دعا پرنده ای عشق است ،،ک بال پر دارد ..التماس دعا ..
بذار بگن به جهنم خواهر شوهر منم دخترش هنوزچند روز پیش به  سالش شده الان سه ماهش بچه دوم‌رو و پ ...

سه ماهه چطوری فهمید پسره؟

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
ای خدا ما زار میزنیم وبهت التماس میکنیم .خودم هیچ کل خانواده م دارن بهت التماس میکنن یه بچه به من بد ...

باورت نمیشه گلم دیشب تا صبح نخوابیدم گفتم یعنی گناه کنم چیکارش کنم دارم دیوونه میشم همینکه فهمیدم برام شیرین شد ولی شوهرم یکم مخالفه انگار گاهی میگه دگ شده گاهی میگه ن نمیشه 😭😭

یدونه پسر 😇دارم من قند عسل دارم من💙خدایا شکرت بابت همچی 😙همسرم و پسرم عشقمن👼💏
واقعا میترسم از سقط دکتراهم تا مشکلی نباشه ک سقط نمیکنن

نکن اصلا چه ربطی داره به حرف اینو اون مگه میخوان بزرگش کنن بفکر خودت و بچت باش یه بچه دیگه بیاری اونوقت بازیشون نگاه میکنی کلی ذوق میکنی براشون پسر باشه لباس ست تنشون میکنی 

خدایا خستم 
اره طبیعی بوده جلوگیری  وای خدای من ینی پیشاب انقد قویه

قوی؟ حتی اگر ۱ اسپرم داشته باشه بارداری اتفاق میفته

بخاطر همین میگن طبیعی اصلا روش جلوگیری نیست! به جور خود مراقبتیه که هر احتمالی رو بوجود میاره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

مبارک گلم تا اون بچه بدنیا بیاد پسرتم بزرگتر میشه هیچ اشکالی هم نداره نگهش دار بچتوهااااا

واقعا ازون ادمای ظالمی نیستم ک بخام گناه کنم خطش خیلی پر رنگ بود صد درصد یک ماهش هست الان دگ جون داره هم از داشتنش میترسم هم نداشتنش

یدونه پسر 😇دارم من قند عسل دارم من💙خدایا شکرت بابت همچی 😙همسرم و پسرم عشقمن👼💏
سه ماهه چطوری فهمید پسره؟

نمی‌دونم والا 

من باهاسون قطع اراباطم

شوهرم میگف مامانم میگه بچه فلانی پسر

مگه معلوم نمیشه تو‌سه ماه؟

من خواهرمو و حتی همون خواهرشوهرم یادمه حدس زدن ودرست هم بود

قوی؟ حتی اگر ۱ اسپرم داشته باشه بارداری اتفاق میفته بخاطر همین میگن طبیعی اصلا روش جلوگیری نیست! به ...

والا ما بدون جلوگیری بدون مشکل سه سال اقدامیم🙂

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
باورت نمیشه گلم دیشب تا صبح نخوابیدم گفتم یعنی گناه کنم چیکارش کنم دارم دیوونه میشم همینکه فهمیدم بر ...

سقط نکنی اگ سقط کنی دلت میلرزه و ی اتفاق خیلی بد واسه پسرت میفته

دیدم ک میگم

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین