زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
من طبع شوهرم به شدت گرمه کاری نکردم و مطئنمم بچم پسر میشه😁شمام چیزای گرم به شوهرت بده بخوره شوهرت ر ...
عزیزم خودتم باید گرم باشی .محیط مناسب برا زنده موندن کروموزم y.
یکی ازاقوام ما شوهرش گرم بود بچه ش دهتر
من شيراز زندگي ميكنم و الان ٤٠ سالمه يك دختر ده ساله دارم خيلي تحقيق كردم همه از دكتر طاهره مختاريان تعريف كردند راستش خيلي مطلب تو اينترنت خوندم و بلدم اما چون سنم بالاست جاي ريسك ندارم ميخوام زير نظر دكتر باشم به نظر شما سن من مناسب هست براي بچه دوم چون شوهرم تك پسره و كلا خيلي تنهاست؟؟ ممنون از اگه جواب بدين