2777
2789
عنوان

چرا بالاس ؟!

172 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها من نزدیک به چند وقته قند ناشتام بالاس  با اینکه رژیمم همینطور  داره بالا میره  الان روز  ۳۷ پریودی  هستم هنوز  پریود نشدم پریودی های  من بین ۳۰ تا ۳۶ روز هست هیچ حالت پریودی  ندارم فقط سه روزه نوک سینه هام حساس شده درد میکنه البته چن باری  موقع  پریودی  اینجوری  نوک سینه هام درد میگرفت  ،،،بنظرتون قند ناشتا ک هر روز داره میره بالا ممکنه ک باردار باشم؟!

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چنده قند ناشتا ت چند سالته و این که خانوادتون دیابتی هستن 

امروز  با رژیمی  ک یه هفته ط شروع کردم زیر نظر  دکتر  ۲۸۱ بود 

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین
چنده قند ناشتا ت چند سالته و این که خانوادتون دیابتی هستن 

مامانم قندش بالاس 

امروز  با رژیمی  ک یه هفته ط شروع کردم زیر نظر  دکتر  ۲۸۱ بود

وای خیلی زیاده باید قرص بخورید حتما برید تحت نظر دکتر

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
وای خیلی زیاده باید قرص بخورید حتما برید تحت نظر دکتر

اره خودمم ترسیدم اینقد زیاد واقعا تعجب  کردم 

من باردارم قند ناشتام ۹۵هست دکتر انسولین بم داده گفته زیاده😑اینقدر ترسیدم چند وقته

۹۵ ک خوبه تا ۱۰۰ نرماله ولی  شاید چون بارداری میخواد ک بیشتر نشه