2777
2789
عنوان

عفونت دندان

179 بازدید | 9 پست

سلام دوستیا من پارسال دندونم هنوز به عصب نرسیده بود که پرش کردم اما الان چند روزه خیلی درد وحشتناک داره و الان داره آبسه میشه 

توروخدا بگید چکار کنم دردش آروم بشه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همینکه میگم انجام بده

اگر تو خونتون آنتی بیوتیک هست شروع کن بخوردن آنتی بیوتیک

باآبنمک قرقره کن

اگر دنتول دارین بزن به دندونت

اگر استامینوفن یادبروفن داری خرد کت بزن رو دندونت درهرصورتم بخوایربری دکتر اول باید عفونتت برطرف بشه

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

دوستان گرامی اون که اینقدر گرونه ادم میمونه چکار کنه والا دارم می میرم یک ژل زدم اثر نکرد گفتند قطره میخک از عطاری تهیه می کردم وای که عجب درد انشالله که هیچ بنده ای دندان درد نشه هم بابت قیمت وهم بابت درد زیادی که داره

همینکه میگم انجام بده اگر تو خونتون آنتی بیوتیک هست شروع کن بخوردن آنتی بیوتیک باآبنمک قرقره کن ا ...

استفاده‌ی خودسرانه‌ی انتی بیوتیک هیچی جز ضرر و کقاومت انتی بیوتیکی نداره

هر انتی بیوتیکی روی یه عفونت خاصی موثره، دوزش و مدت زمان مصرفش هم خیلیییی مهمه

چطور خودسر همین جوری میگید انتی بیوتیک بخور؟!

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧

من تازه از درد دندون خوب شدم قرص اموکسی سیلین ۵۰۰ همراه با مترونیتازول بهم میداد دکتر برای ابسه دندون سریع خوب میشه دردش هر ۸ ساعت یه دونه بخور دکتر به من گفت ماساژ لثه هر شب اروم انجام بدم شب تا صبح هم یه دونه میخک بزار کنار لپت بخواب صبح بندازش دور