2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه محضر حتما حکم دادگاه لازم داره و دوتا هم شاهد

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
دوستان اگه میشه تاپیک قبلیامم بخونید

واسه چي ميخاي طلاق بگيري؟ ضربه روحي ميخوري، سعي كن حلش كني حيفه زندگيتو خراب كني

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...

الان مشکل شما چیه، میشه یکم توضیح بدی؟

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
الان مشکل شما چیه، میشه یکم توضیح بدی؟

من و همسرم تقریبا ی سال عقدیم ی شب همسرم زنگ زد با دعوا به من گفت چرا رفتی کلاس زبان در صورتی که من بهت گفتم نرو ، در صورتی که خودش موافق بود اونروزکع من نرم کلاس خلاصه اینکه همسرم دنبال بهونه بود برای قهر ... از دیشب که قهر کرد من امشب بهش زنگ زدم گفت شما؟؟؟؟ و بعد پیامک کرد که دیگه تموم و من زنی که اینجوری باشه و حرف شوهرش رو گوش نده نمی‌خوام ، به پدرم گفتم و ایشون تماس گرفت بهش و گفت کی طلاقش میدی ؟گفت هروقت شما بگی. و بابام گفت پس فردا صبح بیا با بابات ، بعدش بهم پیامک کرد که بابات زیر پاسخ علف سبز شه درخواست بده طلاقت نمیدم ، بعد دوساعت گفت نه باید بیاد دادخواست بده ، بابام بهم گفت دخترم خودتو دیگه کوچیک نکن و من حلش میکنم اگه از اول همین باشه زندگی سختی خواهی داشت .... ما تا حالا دعوامون اینجوری نشده بود ، باورم نمیشه از اولم دوستم نداشته ، کمکم کنید توروخدا

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در برابرش زانو بزند 😉⁦
واسه چي ميخاي طلاق بگيري؟ ضربه روحي ميخوري، سعي كن حلش كني حيفه زندگيتو خراب كني

تاپیک قبلیامو رو لطفا بخونید من از خدامه زندگی کنم 

تاپیک قبلیامو رو لطفا بخونید من از خدامه زندگی کنم 

خوندم عزيزم، نبايد به بابات ميگفتي خودش يكي دو روز ديگه يكم اروم ميشد پيام ميداد، الانم سر به سرش نزار بزار اروم بشه خودش مياد

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
خوندم عزيزم، نبايد به بابات ميگفتي خودش يكي دو روز ديگه يكم اروم ميشد پيام ميداد، الانم سر به سرش نز ...

با بابام اختلاف دارن و با من بهونه پیدا کرده ، احساس میکنم بازیم می‌داده ،

خوندم عزيزم، نبايد به بابات ميگفتي خودش يكي دو روز ديگه يكم اروم ميشد پيام ميداد، الانم سر به سرش نز ...

بعدشم انتظار نداشتم که اینجوری بکنه بابام چون دید دارم گریه میکنم این کارو کرد