2777
2789
عنوان

علائم سقطه؟

192 بازدید | 14 پست

الان از خواب بیدارشدم هفته هفتم سونو رفتم گفت قلب داره. الان چندتا لکه قهوه ای دیدم که بعد از چند دقیقه قطع شد و حالت تهوع دارم احساس دل درد خفیف و کمردرد خفیف. یعنی علائم سقطه؟ 

لک لانه گزینیه استرلحت مطلق باش

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کس نمیتونه بهت بگه حتی دکتر فقط استراحت کن آن شاالله که موندنیه

من خون ریزی زیادم کردم ولی الحمدلله موند

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
شدید میشه یا نه؟ 

اک لانه گزینی معمولا لز هفته شیشم شروع میشه ی سریا اینجورین معمولا یک هفته هست ولی استراحت داشته باش و نخود اب بخور فوق العاده جای بچه رو سفت میکنه مثل شیاف عمل میکنه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

اگر لکه بینی ادامه داشت یا دردت بیشتر شد حتما برو

اگر قطع شد نیازی به دکتر نیست بذار برای ویزیت بعدیت به دکتر بگو، استراحت کن و پاهاتو کمی بالاتر از بدنت قرار بده،یه بالشت زیر پات بذار

اصولا بین هفته ششم تا هشتم لکه بینی اتفاق میفته و اکثراً هم طبیعیه

نه اگه خون تازه ببینی و روشن شاید دلیلی بر سقط باشه اونم شاید وگرنه خیلیا با لک و خون تا زایمان پیش میرن.اگه شیاف پروژسترون داری بذار اگه نه مدام استراحت کن تا بری دکتر.ولی این چیزا طبیعیه معمولا فقط رفتی دکترت بگو حتما آمپول پروژسترون و شیاف بهت بده واسه کمردردت خوبه.حسابی استراحت کن

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم