2777
2789
عنوان

قرنطینگی کرونا

228 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من مشکوک به کرونا هستم خودمو توی اتاقم قرنطینه کردم ولی در اتاقم بازه کلا و پنجره داره اتاق من ،فاصله اتاقم تا هال و اتاقای دیگه هفت هشت متر هست امکان داره از طریق هوا منتق بشه به بقییه قسمت های خانه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

موقع عطسه و‌سرفه جلوی بینی و دهانتونو بگیرید 

و اگه کسی ام اومد نزدیکتون که حرف بزنه حتما ماسک داشته باشید 

برای احتیاط بهتره اگه با سطوح و وسایل اتاق شما هم کسی تماس داشت دستشو بشوره

با رعایت اینا واقعا احتمال سرایت بسیار پایینه

نه فکر نکنم حتما ماسک بزنید وسایلتونو جدا کنید . اگ سرویس بهداشتی رو هم می تونید جدا کنید. سرفه و عط ...

نه خدا رو شکر میگم مادرم از فاثله پنج شش متر مونده که بخاد چیزی برام بیاره ماسک میزنه منم 

شما حتما ماسک بزنید. کسی که ازتون مراقبت میکنه. وقتی میاد اتاق شما ماسک بزنه تا میتونید وسایل اتاق رو جمع کنید. که مجبور نشین همه رو ضدعفونی کنید. ظروف شما جدا باشه با اسکاج جدا بشورن شما سعی کنید اگ جایی رو با بقیه مشترک استفاده میکنید ماسک و دستکش داشته باشین. مایعات زیاد بخورین و استراحت 

شما حتما ماسک بزنید. کسی که ازتون مراقبت میکنه. وقتی میاد اتاق شما ماسک بزنه تا میتونید وسایل ...

مامانم داخل نمیاد ظرف غذا رو دم در میذاره و میره با ماسک میاد الان فقط تنها چیزی که ممکنه مبتلاشون کنه هواس وگرنه هیچ تماسی با من ندارن