2777
2789
عنوان

دلم گرفته !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 33 پست
ایندمم خراب کردم .... 

تو خراب نکردی . میگی اونروز اجازه داد که بری . حالا زده زیرش که من زنی که حرف گوش نکنه نمیخوام . مشکل از شوهرته . نه تو . 

واجبه به بعضیا گفت صدا 📣 دوربین 📹 حرکت 🏃  گمشوووووووووووو😠😠😠😠
تو خراب نکردی . میگی اونروز اجازه داد که بری . حالا زده زیرش که من زنی که حرف گوش نکنه نمیخوام . مشک ...

اگه طلاق بگیرم هم آینده خراب شده هم افسرده میشم ،من خیلی بابامو قبول دارم و بهش احترام نیزارم نمی‌خوام بین دونفر باشم 

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در برابرش زانو بزند 😉⁦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه طلاق بگیرم هم آینده خراب شده هم افسرده میشم ،من خیلی بابامو قبول دارم و بهش احترام نیزارم نمی‌خو ...

هم بابام هم شوهرم همیشه حامی و پشتم بودن 

هم بابام هم شوهرم همیشه حامی و پشتم بودن 

هیچوقت طلاق برای یک پدر اولویت نیس. مطمئن باش بابات کاری نمیکنه که طلاق بگیری فقط میخواد خانواده شوهرتو بشونه سرجاشون.که از همین اول بفهمن که تو بیصاحب نیستی و کس و کار داری. بعدم توهم تو جلسه هستی و میتونی نظر بدی و میتونی بگی که زندگیتو دوست داری. ه مشکل فقط کلاس زبان بود بگو نمیرم. خلاص. ولی خودتو آماده شنیدن هرچیزی بکن . چون یه کلاس زبان نمیتونه یه مردو اینقد بهم بریزه

هیچوقت طلاق برای یک پدر اولویت نیس. مطمئن باش بابات کاری نمیکنه که طلاق بگیری فقط میخواد خانواده شوه ...

احساس میکنم همه کار هاش بازی بوده ولی نمیتونم باور کنم 

احساس میکنم همه کار هاش بازی بوده ولی نمیتونم باور کنم 

درمورد چیزی که خبرنداری خودتو ناراحت و پریشون نکن. فکرای بیخود باعث میشه خسته ترشی و اعصابت بیشتر بهم بریزه. پاشو برو یه لیوان آب بخور و فقط سعی کن بخوابی تا ببینی چی پیش میاد، تازه اون موقس که باید فکر کنی نه الان.

درمورد چیزی که خبرنداری خودتو ناراحت و پریشون نکن. فکرای بیخود باعث میشه خسته ترشی و اعصابت بیشتر به ...

برام دعا کنید 

برای بابام نوشته بگید کدوم محضر بیام 

چرت گفته. بزار خونوادش بیان بشینن ببینین اونا چی میگن. اگه اونا طرف شمارو گرفتن پس مشکل خود شوهرته که یه مشکلی داره. 

برات صلوات فرستادم انشاالله که مشکلت حل بشه .😘😘

چرت گفته. بزار خونوادش بیان بشینن ببینین اونا چی میگن. اگه اونا طرف شمارو گرفتن پس مشکل خود شوهرته ک ...

گفته بگید کدوم محضر تا بیام فردا ینی صبح 

عزیز دلم خیلی نگرانتم اصلا از فکرم بیرون نمیری . انشاالله مشکل زندگیت حل شد عزیز؟!؟!؟!

نه آجی فقط وضعیت گذاشته تا نباشد کششی از جانب معشوق کوشش عاشق بیچاره به جایی نرسد لابد برا عشق جدیدش گذاته ، باورم نمیشه هنوز 

نه آجی فقط وضعیت گذاشته تا نباشد کششی از جانب معشوق کوشش عاشق بیچاره به جایی نرسد لابد برا عشق جدیدش ...

برای بابام دعا کنید ....

نه آجی فقط وضعیت گذاشته تا نباشد کششی از جانب معشوق کوشش عاشق بیچاره به جایی نرسد لابد برا عشق جدیدش ...

البته میشه خوشبین بود که حتما فقط میخواد یا زهره چشم ازت بگیره یا میخواد بیخودی اذیتت کنه . از این زاویه هم میشه شعرو خوند که تا نباشد کششی از جانب معشوق ( یعنی وقتی من تورو نمیخوام ) کوشش عاشق بیچاره به جایی نرسد ( تو بیخودی تلاشی نکن.) پس میشه گفت فقط باتوعه . نه اینکه ممکنه پای کس دیگه ای درمیون باشه. سعی نکردی باهاش حرف بزنی ؟!؟!؟ یا لااقل براش پیام بزاری .