2777
2789
عنوان

دلم گرفته !!!

319 بازدید | 33 پست

خانوما خیلی دلم گرفته توروخدا راهکار بدید من خواهرم ندارم. به دوستامم نگفتم دلم خوش بود بیام اینجا در مورد تاپیک قبلیم نظر بدید 

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در برابرش زانو بزند 😉⁦
عزیزم منم خواهر ندارم اینطوری نوشتی دلم گرفت  ولی به پدرت اعتماد کن و به خدا توکل کن سخته با ...

احساس میکنم فقط دنبال بهونه بود چون اولش قبول کرد که اونروز برم کلاس 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من مجردم 

تجربه ندارم 

ولی خب باید یه اعتمادهایی هم باشه که احساس زندانی بودن آدم نکنه، با همسرت راجع به اینها حرف بزن

چند سالته؟

خیلی از پدرا هستن که وقتی دخترشون میگه طلاق یا حتی میخوام قهر کنم . پخالفت شدیدی میکنن و میگن خونه ما نیا. ولی پدرشما همین اول کار داره خوب کاری میکنه . خانواده شوهرت خبر دارن

واجبه به بعضیا گفت صدا 📣 دوربین 📹 حرکت 🏃  گمشوووووووووووو😠😠😠😠
من مجردم  تجربه ندارم  ولی خب باید یه اعتمادهایی هم باشه که احساس زندانی بودن آدم نکنه، ...

همسرم همیشه به قول خودش اعتماد داشته و راضی بوده به کلاس و رشتم ، ۲۲

خیلی از پدرا هستن که وقتی دخترشون میگه طلاق یا حتی میخوام قهر کنم . پخالفت شدیدی میکنن و میگن خونه م ...

بله پدرم با جدیت و عصبانیت به خانوادش تماس گرفت و موضوع رو گفت و گفت شنبه بیاید تکلیف دخترمو روشن کنید 

یه کلاس زبان چی داره که بخواد این مدلی ناراحت بشه . گره کارش جای دیگس یا داره از این و اون حرف یادمیگیره یا از جای دیگه دلخوره سرتو خالی میکنه

یه کلاس زبان چی داره که بخواد این مدلی ناراحت بشه . گره کارش جای دیگس یا داره از این و اون حرف یادمی ...

توروخدا برام دعا کنید هیشکی ندارم برای دردو دل کنم ، انقد باهم خوب بودیم همیشه ازم حمایت می‌کرد حتی جلو خانوادش و همیشه سنگ صبورم بود من خیلی ناراحتم 

توروخدا برام دعا کنید هیشکی ندارم برای دردو دل کنم ، انقد باهم خوب بودیم همیشه ازم حمایت می‌کرد حتی ...

در اینطور مواقع حتی منی هم که تاپیک میخونم ناراحت میشم . نگران نباش انشاالله شنبه مشکلات و ناراحتی ها حل خواهد شد . 

در اینطور مواقع حتی منی هم که تاپیک میخونم ناراحت میشم . نگران نباش انشاالله شنبه مشکلات و ناراحتی ه ...

خیلی ممنون ساراجان خوایم نمیبره از غصه دارم میترکم