2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه میدونی نظرت همیشه همینه که کنارش خوشبخت نیستی جداشو تا دوباره باردار نشدی یهو ناخواسته الکی الکی باردار میشی عین من😑😑

انواع قاووت(قوتو) کرمان و سرلاک خانگی برای شما عزیزان و نوزادان شما که تاثیر زیادی در وزن گیری دلبدنتون داره هم خیلللی خوشمزه اس هم فواید زیادی داره (سرلاک شش ماهگی و هشت ماهگی)تلگرام(sokot343)  من یه زن مستقل و محکمم که برای زندگی خودم و دخترام تلاش میکنم
اگه میدونی نظرت همیشه همینه که کنارش خوشبخت نیستی جداشو تا دوباره باردار نشدی یهو ناخواسته الکی الکی ...

میدونید توعقد باشوهرم مشکل پیدا کردم هشت ماه درگیر بودیم با خانوادشم قهر کرده بود رفتهدبود الان دوساله ازدواج کردیم و بد نیست رفتارش ولی یاد حرفا وکارای اون موقعش میوفتم حالم بد میشه

منم خیلی درگیرم الانم خونه پدرمم خیلی حال خودم و خانواده م بده بچه م پیشم نیست شبا تا صبح عکسهاشو نگاه میکنم با خواهرم گریه مبکنیم خیلی حالم بده

یک روز می آیی که من دیگر دچارت نیستم/از صبر لبریزم ولی چشم انتظارت نیستم.           لطفا برای روشن شدن تکلیفم تو این زندگی کوفتی یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم
ای جان قربونت غصه نخور خواهر جداشین؟

اره احتمال طلافمون خیلی زیاده .البته الان۹ روزه خونه پدرمم ولی هنوز با شوهرم حرف نزدم یعنی سراغمو نگرفته اصلا

یک روز می آیی که من دیگر دچارت نیستم/از صبر لبریزم ولی چشم انتظارت نیستم.           لطفا برای روشن شدن تکلیفم تو این زندگی کوفتی یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم
اره احتمال طلافمون خیلی زیاده .البته الان۹ روزه خونه پدرمم ولی هنوز با شوهرم حرف نزدم یعنی سراغمو نگ ...

عزیزم ایشالا هرچی صلاحته همون بشه اگه زندگیت خوبه حفظ بشه ایشالا

عزیزم ایشالا هرچی صلاحته همون بشه اگه زندگیت خوبه حفظ بشه ایشالا

ممنون گلم

انشالله

میشه بگی چرا میخای طلاق بگیری ببینم منم باید بگیرم..

شرمنده بخدا الان خیلی حالم بده نمیتونم تایپ کنم تو تاپیکهای قبلیم مفصل توضیح دادم