2777
2789
عنوان

ی سوال مهم میشه لطفا کمکم کنید

138 بازدید | 14 پست

من ب احتمال قوی کرونا دارم دخترمم گرفت بامن الان سبک تره و‌ناقل همسرم بود ک علایمش داره بروز میده مسئله من اینه الان باید ۳تامون ازهم جدا بمونیم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه وقتی سه نفرتون الان مبتلا شدید 

خیر 

فاصله گرفتن و‌نگرفتن فکر نمی کنم دیگه فرقی کنه و باید دوره درمانتون کامل شه هر کدوم

اما چون این ویروس مصونیت دایمی نداره بعد از بهبود حتی توی خونه ام ی سری موارد رو‌رعایت کنید که ویروس به راحتی بینتون منتقل نشه

ایشالا که زود بهبود پیدا می کنید😍

اگه مطمئنین ۳ تاتون مبتلا هستین دیگه احتیاج به جدا سازی نیست. طرف قرنطینه میشه که بقیه اعضای خانواده اش نگیرن. شما همتون مبتلا هستین دیگه.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

نه اما از اولین علامت تا ۱۰ روز باز هم ویروس منتقل میکنید، پس بهتره برای هم رعایت کنید و به ضدعفونی ادامه بدید که بدتر نشید

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹