2777
2789
عنوان

بــــــورس☺☺☺

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 52 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بالا رو بخون نوشتین  ببخشید من نمیدونستم شما آقا هستی درخواست دوستی دادم . لغوش کردم ببخشید

نه من منظورم شما نبودی منظورم اون یکی کاربر بود که بعد از درخواست دوستی بهشون متوجه شدم آقا هستن و با احترام ازش معذرت خواهی کردم بابت لغو دوستیم 😅

خدایا شکرت بابت همه چیز ❤ 
عزیزم برای اقدام فروش 30 درصد سهام کجا باید رفت ک برای واریزی اذیت نکنن و کامل بریزن  

حتما کارگزاری مفید ثبت نام کنین تو این چند مدت که اکثر کارگزاریها دچار اختلال شدن مفید هیچ مشکلی در واریز ، پرداخت و خرید برای مشتریاش پیش نیومداگه کارگذاری مفید ثبت نام کردین در صفحه سایت کارگذاری مفید قسمت سهام عدالت ابتدا ثبت نام کنین بعد هر تعداد از هر سهام شرکتی که خواستین رو میتونین بفروشین سهام ۵۳۲هزار تومنی الان ارزش امروزش بیست میلیون تومنه که میشه ۶میلیونشو فروخت بقیه کارگزاری ها هم فکر کنم فروش به همین منواله اما پیشنهاد میکنم اگه نیاز مالی ندارین فعلا نفروشین سهام عدالت دولتیه و پشتوانه دولت پشتشه و سهام شرکتهای دولتی خیلی عالی هستن که اگه بخوایین همونو خودتون بخرین احتمال خیلی کمی هست که بتونید بخرین 

حتما کارگزاری مفید ثبت نام کنین تو این چند مدت که اکثر کارگزاریها دچار اختلال شدن مفید هیچ مشکلی در ...

عزیزم چقد خوب توضیح میدی و راهنمایی میکنی واقعا خدا خیرت بده.. من و یک نفر دیگ قراره ماه آینده بفروشیم چون واقعا لازم داریم.. ولی فقط همون 30 درصدشو میفروشم بقیشو میزارم تا سال آینده.. 

پس برم همون مفید تبت نام کنم. چون گفتم آگاه خودمم شک داشتم براش... 

فقط اونایی ک میگن کم واریز کزدن جریانشون چیه؟ 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 
عزیزم چقد خوب توضیح میدی و راهنمایی میکنی واقعا خدا خیرت بده.. من و یک نفر دیگ قراره ماه آینده بفروش ...

اونا که کم‌ واریز شده همون اولش فروختن که ارزش سهام عدالت اون زمان حدود هشت میلیون  بود واسه همین کم پول واریز شده به خاطر همین میگم تا جایی که میتونین سهامداری کنین و نفروشین سهامتونو چون اگه تبدیل به پول کنین تو این شرایط اقتصادی افتضاح ارزش پولتون روز به روز کمتر میشه شاید یه ماه دیگه همین بیست تومن بشه سی میلیون اونوقت شما ده میلیون ظرف یک ماه سود کردی همینطوری هم صبر کردین هشت میلیونتون بیست میلیون شده کدوم بانک و کدوم کاری اینقده سود میده با این بازار و شرایط اقتصادی بد .