2777
2789
عنوان

بــــــورس☺☺☺

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 52 پست
من تازه وارد شدم و فقط یه سهم تونستم بخرم اونم رفت مجمع  بابا پدر آدم در میاد تا یه چیز یاد بگ ...

یاد بگیرید کسی علامه دهر نبوده

بپرسید چه اشکالی داره

ن زشته نه بده

ولی خواهشا سیگنال  نگیرید😭

تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی رفته مجمع؟؟بره مجمع چی میشه؟؟من تازه وارد بورس شدم و سهام‌هایی که مشاور گفت خریدم

وقتی شرکتی وارد مجمع بشه نگران نباشین اگه با دید بلند مدت سرمایه گزاری کردین

سودی که در مجمع مشخص بشه به همه سهام دارا به همون تعدادی که سهام دارین بهتون میرسه مثلا میگن برای هر سهم 80 تومن اگه شما 1000 تا سهم داشته باشین بهتون 80 هزار تومن میرسه 

منم همین قیمت خریدم وقتی خریدم فورا بسته شد حالا نمیدونم مجمعش چی هست اگه تقسیم سود باشه خوبه

اگه با دید بلند مدت سرمایه گزاری کردین مجمع عالیه در ضمن سودی که مجمع هم اعلام کنه بهتون میرسه جای هیچ نگرانی نیست

سهام کدوم شرکت رو خریدین که رفته مجمع؟

عزیزم من چندتا سوال دارم 

ما سهام عدالت رو ازاد کردیم    توبورس کارگزارب مفید هم همه کارها رو‌کردیم  دادم پسرعموم باهاش کار کنه ولی میگه فعلا سهام هارو نرختین روحساب یعنی چی؟فعلا نمیشه باهاشون سهم خرید فروش کرد؟

گروه سبز وزن الان ۶۳  وزن هدف ۵۷💪💪💪💚💚💚
اولین کار اینه کارتون رو بگیرید و نوک پاتون رو در آب بزنید بعد کم کم میرید جلو ولی اول اقدام کنید

عزیزم منم میخوام وارد بورس شم سوال داشتم. اینکه مثلا اگه عرضه اولیه بخرم بعدیه مدت  بخوام بفروشم کی پولش میاد بحسابم 

خدایا شکرت بابت همه چیز ❤ 
وقتی شرکتی وارد مجمع بشه نگران نباشین اگه با دید بلند مدت سرمایه گزاری کردین سودی که در مجمع مشخص ب ...

اهان خیلی ممنون....مثلا چه مدت؟

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...
عزیزم منم میخوام وارد بورس شم سوال داشتم. اینکه مثلا اگه عرضه اولیه بخرم بعدیه مدت  بخوام بفروش ...

به محض فروش میاد تو پرتفوی شما اما برای برداشت باید برین قسمت برداشت وجه درخواست بدین که اون بستگی به کارگزاریتون داره کارگزاری مفید 12 ساعت بعد میاد به حسابتون

عزیزم منم میخوام وارد بورس شم سوال داشتم. اینکه مثلا اگه عرضه اولیه بخرم بعدیه مدت  بخوام بفروش ...

پول همون روز تو حساب کارگزاریتون میاد،اگه بخوابد سهم بخرید همون روز می تونید ولی اگه برداشت بزنید دوروز بعد پیشینه تو حساب

تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏
به محض فروش میاد تو پرتفوی شما اما برای برداشت باید برین قسمت برداشت وجه درخواست بدین که اون بستگی ب ...

ممنون گلم میشه درخواست دوستیمو قبول کنین ؟

پول همون روز تو حساب کارگزاریتون میاد،اگه بخوابد سهم بخرید همون روز می تونید ولی اگه برداشت بزنید دو ...

ممنون از توجهت عزیزم

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی؟

پول همون روز تو حساب کارگزاریتون میاد،اگه بخوابد سهم بخرید همون روز می تونید ولی اگه برداشت بزنید دو ...

ببخشید من نمیدونستم شما آقا هستی درخواست دوستی دادم .

لغوش کردم ببخشید