2777
2789
عنوان

بــــــورس☺☺☺

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 52 پست
کلاس برم این چیزارو نمیتونم تشخیص بدم؟

نه کلاس فقط اموزش اولیه هست...تحلیل به سابقه و ایناست باید خیلی تو بورس باشی تا حرفه ای بشی و تحلیل کنی...

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...

من کلاس بورس نرفتم اما چون خودم دوست داشتم کلی کتاب خوندم و فیلم دیدم و تحلیل یاد گرفتم الان پنج ساله تو بورس سرمایه گذاری میکنم الان عالیه سرمایه گزاری تو بورس 1- چون بانکا سود درست حسابی نمیدن 2 - سود بورس مثل بانکها ربوی نیست3 -پولتو اگه سرمایه گذاری نکنی روز به روز بی ارزشتر میشه 4 - با مبلغ کمی میتونید سرمایه گذاری کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم با کلاس رفتن پولتو الکی هدر میدی حتی همون پول کلاسو میتونی سرمایه گذاری کنی و تجربه خودتو افزایش بدی به جای کلاس رفتن مطالعات بورسیتو زیاد کن کلی کتاب و مطلب در مورد بورس و طریق سرمایه گزاری  و همچنین فیلم تو اینترنت موجوده

شما که تازه وارد هستین فقط عرضه اولیه بخرین احتمالا چهار شنبه شرکت زر ماکارون عرضع اولیه داره به خاطر اینکه عرضه اولیه اصلا ضرر نمیکنین در کوتاه مدت و ریسک پایینی داره البته اگر قدرت ریسک کردن دارین حتما سهمهای فولادی و پتروشیمی بخرین البته باتحلیل و کمک افراد با تجربه البته این سهمها به علت صف سنگین خرید خریداریشون خیلی سخته مگر اینکه آدم خوش شانسی باشین

شما که تازه وارد هستین فقط عرضه اولیه بخرین احتمالا چهار شنبه شرکت زر ماکارون عرضع اولیه داره به خاط ...

مرسی عزیزم

حتما باید برم کلاسش

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
سهام کدوم شرکت رو خریدین که رفته مجمع؟

وساپا نمیدونی مجمعش چیه؟؟ 

چطور سهمیه اطلاعات داری 

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
به نظرم با کلاس رفتن پولتو الکی هدر میدی حتی همون پول کلاسو میتونی سرمایه گذاری کنی و تجربه خودتو اف ...

دیدم کسایی کرفتن کلاس خیلی موفق بودن

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
وساپا جز شرکتهای خودرویی هست عالیه قیمت هر سهم 18670  ریاله  ولی فکر کنم رفته مجمع شما چه ...

یعنی چی رفته مجمع؟؟بره مجمع چی میشه؟؟من تازه وارد بورس شدم و سهام‌هایی که مشاور گفت خریدم

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...
وساپا جز شرکتهای خودرویی هست عالیه قیمت هر سهم 18670  ریاله  ولی فکر کنم رفته مجمع شما چه ...

منم همین قیمت خریدم وقتی خریدم فورا بسته شد حالا نمیدونم مجمعش چی هست اگه تقسیم سود باشه خوبه

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
دیدم کسایی کرفتن کلاس خیلی موفق بودن

بله کلاس تاثییر داره اما یه استاد با تجربه باشه نه از این استادهایی که از روی کتاب میخونن برخی از اساتید هستن سر کلاس ادم دلش میخواد هیچ حرفی سرکلاس نزنه و فقط یاد بگیره از بس تجربه دارن اما برخی از به اصطلاح اساتید هستند که شاید خودتون از روی کتب بخونین در حد همون استاد معلوماتتون بشه پس در مورد استاد حتما تحقیق کنید.

منم دلم میخواد برم تو بورس ولی نمیدونم چیکار کنم و اول تو چی سرمایه گذاری کنم البته پولم خیلی کمه ح ...

اولین کار اینه کارتون رو بگیرید و نوک پاتون رو در آب بزنید بعد کم کم میرید جلو ولی اول اقدام کنید

تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏
پول خودت باشه استرس نداره ولی من پول کس دیگه گذاشتم تو بورس  همش کابوس میبینم بیوفته توسود ب ...

ای وای،ان شاءالله پر سود میشید زود

تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏