من کلاس بورس نرفتم اما چون خودم دوست داشتم کلی کتاب خوندم و فیلم دیدم و تحلیل یاد گرفتم الان پنج ساله تو بورس سرمایه گذاری میکنم الان عالیه سرمایه گزاری تو بورس 1- چون بانکا سود درست حسابی نمیدن 2 - سود بورس مثل بانکها ربوی نیست3 -پولتو اگه سرمایه گذاری نکنی روز به روز بی ارزشتر میشه 4 - با مبلغ کمی میتونید سرمایه گذاری کنید
به نظرم با کلاس رفتن پولتو الکی هدر میدی حتی همون پول کلاسو میتونی سرمایه گذاری کنی و تجربه خودتو افزایش بدی به جای کلاس رفتن مطالعات بورسیتو زیاد کن کلی کتاب و مطلب در مورد بورس و طریق سرمایه گزاری و همچنین فیلم تو اینترنت موجوده
شما که تازه وارد هستین فقط عرضه اولیه بخرین احتمالا چهار شنبه شرکت زر ماکارون عرضع اولیه داره به خاطر اینکه عرضه اولیه اصلا ضرر نمیکنین در کوتاه مدت و ریسک پایینی داره البته اگر قدرت ریسک کردن دارین حتما سهمهای فولادی و پتروشیمی بخرین البته باتحلیل و کمک افراد با تجربه البته این سهمها به علت صف سنگین خرید خریداریشون خیلی سخته مگر اینکه آدم خوش شانسی باشین
بله کلاس تاثییر داره اما یه استاد با تجربه باشه نه از این استادهایی که از روی کتاب میخونن برخی از اساتید هستن سر کلاس ادم دلش میخواد هیچ حرفی سرکلاس نزنه و فقط یاد بگیره از بس تجربه دارن اما برخی از به اصطلاح اساتید هستند که شاید خودتون از روی کتب بخونین در حد همون استاد معلوماتتون بشه پس در مورد استاد حتما تحقیق کنید.