2777
2789
عنوان

خودکشی

208 بازدید | 16 پست

بچه برادرم ۲۰ سالشه تازه از سربازی اومده میگه زن می خوام یه دختره مخشو زده باباش گفت فعلا بچه ای اول باید کار پیدا کنی رفت ده بسته قرص خورد ..دخترا چرا این جورین ی پسر ۲۰ ساله تو این گرونی وبیکاری از کجا خرج و مخارجتو میده

الهی لحظه ای مارا به حال خود رها نکن  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم شوهرم ۲۰ سالگی عقد کرد و الان ۲۲ سالشه و ازدواجم کردیم ی خونه هم خریدیم اولشم هیچی نداشتیم همشم با توکل بخدا ب دست اوردیم هیشکی پشتمون نبود ب برادرت بگو بایسته پشتش و نذاره پسرش ب خلاف کشیده بشه البته اولوتحقیق کنید ک دختره خوب و خانواده دار باشع

اگه به گذشته برمیگشتم مطمئنا سرنوشتمو یه جور دیگه می ساختم...
ایني که کار نداره چطور میخواد زندگیو بچرخونه؟ فتوسنتز میکنن؟ بعدشم با این روحیه قوي فقط دختره مردمو ...

بابا باش حرف زدن یکم قانع شد دختره ول کن نیست

چرا میندازی گردن دخترا پسره خودش عاشق شده اون تقصیر نداره؟ حالا حالش چطوره

اگه دختره بهش پیام نده اون فراموش میکنه ..از هوش رفت بردنش بیمارستان

منم شوهرم ۲۰ سالگی عقد کرد و الان ۲۲ سالشه و ازدواجم کردیم ی خونه هم خریدیم اولشم هیچی نداشتیم همشم ...

بابا خیلی کم عقله انگار ی بچه هفت سالست

بابا خیلی کم عقله انگار ی بچه هفت سالست

ن اونوقت هیچ چون سن ملاک نیست و ملاک بزرگی عقل و کاردان بودن انسان هست من همسرم اندازه ی مرد ۳۰ ساله سیاست داره

اگه به گذشته برمیگشتم مطمئنا سرنوشتمو یه جور دیگه می ساختم...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز