2777
2789
عنوان

چرا پر، یود نمیشم، 😭

82 بازدید | 12 پست

سه تا تست زدم همه منفی از مارک های مختلف 

دوماهه پریود نشدم، سر سینه هام درد میکنه و بزرگ شده پهلو هام درد میکنه کمر درد زیر دلم درد،، همون درد های قبل پریودی رو دارم،،، صورتمم همیشه قبل از پریود جوش میزد الانم میزنه مرتب ولی پریود نمیشم چیکار کنم 

برو دکتر خوب

با کسی باشید که خودش بخواد مال شما باشه خودش بخواد فقط شما یه نفر تو زندگیش باشید خودش همه اضافه کارای دورشو حذف کنه...اینکه بخوای یه نفرو از چنگ این و اون در بیاری مفت نمی ارزه...😉خودتو پیدا کن گوربابای نیمه ی گمشده😎

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برو دکتر عزیزم

تست نهایتش ۱۰ روز بعد تاخیر مثبت میشه ن دوماه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
کیست داری شاید 

نمیدونم ولی پریودم منظم نبود ولی دیگه دوماه عقب نمی افتاد،،، میدونم بارداری نیست چون بار داری قبلم رنگ هاله سینه هام فوری تغییر کرده بود 

بخدا میترسم تو این شرایط 

واا از دل خوشت ک نمیری منم عفونت گرفتم مجبورم فردا برم دکتر برو مطب شخصی ک خلوته

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

منم 25روز از موعدم میگذره و نشدم.2تا بی بی چک زدم منفی بود.دیگه فردا میخوام محض اطمینان برم ازمایش خون.عزیزم برو عطاری دارو گرم بخور میگن خوبه منم اگه باردار نبودم میخوام همین کارو کنم.البته من هیییچ گونه درد و علائمی ندارم

پریودمم منظم نبوده ب نظرت با پریود نامنظم آدم حامله میشه؟ 

بعضیا میشن اگ قبلا منظم بودی شاید کیست داری

وگرنه تنبلی تخمدانه دکتر بگو واست دارو بده

بعضیا میشن اگ قبلا منظم بودی شاید کیست داری وگرنه تنبلی تخمدانه دکتر بگو واست دارو بده

ن بابا قبل هم منظم نبود رفتم قرص خوردم منظم شد فوری حامله شدم ولی سقط شد دیگه بعداز سقط دیگه منظم نبوذ