2821
2789
عنوان

خونه ام دزد زد

380 بازدید | 16 پست

سلام دوستان ،کسی بوده که منزل خودش یا نزدیکانش سرقت شده باشه و پیدا بشه؟

من و همسرم موقع برگشت به منزل متوجه شدیم در واحد باز نمیشه،و پشت درب مبلمان گذاشته شده بود ،که تمام طلاها و دلار و سکه رو باخودش برد،متاسفانه دوربینهای ساختمون به وضوح نتونسته ضبط کنه،اما از اگاهی اومد و اثر انگشتها رو ثبت کرد ،بنظرتون میشه امیدوار بود ؟؟؟زندگیم سیاه شده ،چون سرمایه مون بود .خدا برای هیچکی نیاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزززم😔😔😔 

ب کسی مظنون نییسی؟

خب عزیزم کسی طلاهاشوو میزاره خونه میره؟؟

متاسفانه الان خیلیا همین خطارو میکنن میسپردی دسه مامانت

قطع امید کردی؟ .. دم صب طلوع افتاب و نمیخای ببینی ..؟ سرخ و زرد آفتاب موقه غروبو نمیخای ببینی ..؟ ماه و دیدی ؟ نمیخای ستاره هارو ببینی!! شب مهتاب .. اون قرص کامل ماه رو نمیخای ببینی؟؟ .. چشاتو میخای ببندی ؟ از مزه ی یه گیلاس میخای بگزری!!؟نگذر .. من رفیقتم میگم نگذر!!  

درب ضد سرقت ندارین مگه؟

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب

عزیزم واقعا متاسفم 😔 ان شاء الله پیداشون میکنن چون معمولا این دزدا تو اون منطقه ای که دزدی میکنن شناخته شده هستن زودتر شناسایی میشن، توکلتبه خدا باشه مال حلال بر میگرده به صاحبش

وای  چقد بوده اره میتونی،دوستم با اثر تنگشت دزد طلاهاشو پیدا کرد

اخه دستکش میپوشند معمولا،سرهنگ آگاهی از دوسه جا اثر انگشت برداشت ،اما خیلی توضیح نداد،اما کلا با دستکش بودند 

ان شاالله پیدا بشه . اگه زودتر از آب کردن شون پیدا بشه و بارکد سکه ها و دلارها داشته باشین که راحت پ ...

نه سریال دلارها رو نداریم،سکه ها هم همه هدیه عروسی بودند،

نه سریال دلارها رو نداریم،سکه ها هم همه هدیه عروسی بودند،

سلام‌خوبی پیدا شدن؟

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز