2777
2789
عنوان

ازمایش کرونا

91 بازدید | 7 پست

چجوریه بچه ها؟ازمایش اولیش ازمایش خونه؟

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍

اره

میخای بدی؟

صاحب یه شغل اینترنتی با درامد عالی هستم،میتونم به شماهم معرفی کنم و شاهدتغییر زندگیتون باشید😊شغلهای اینترنتی دارن جایگزین شغلهای سنتی میشن...حرفهای بیل گیتس رد جدی بگیریم که میگه،اگرشما صاحب یک شغل اینترنتی نیستید متاسفانه باید بگم شغل شما رو به نابودیه!......شغلهای سنتی دارن ازبین میرن..با جهان و تغییراتش هماهنگ باشیم..خدا این راهو جلوی پام گذاشت🌸خدایاشکرت

علائم داری؟

شدیده؟

صاحب یه شغل اینترنتی با درامد عالی هستم،میتونم به شماهم معرفی کنم و شاهدتغییر زندگیتون باشید😊شغلهای اینترنتی دارن جایگزین شغلهای سنتی میشن...حرفهای بیل گیتس رد جدی بگیریم که میگه،اگرشما صاحب یک شغل اینترنتی نیستید متاسفانه باید بگم شغل شما رو به نابودیه!......شغلهای سنتی دارن ازبین میرن..با جهان و تغییراتش هماهنگ باشیم..خدا این راهو جلوی پام گذاشت🌸خدایاشکرت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

علائم داری؟ شدیده؟

بابام حالش بده.همش خابه افتاده توخونه.عرق میکنه لرز داره😔دارم روانی میشم.هرکارمیکنیم دکتر نمیره.چیزی نمیخوره دارم میمیرم

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍
بابام حالش بده.همش خابه افتاده توخونه.عرق میکنه لرز داره😔دارم روانی میشم.هرکارمیکنیم دکتر نمیره.چیز ...

عزیزم درکت میکنم

بابای منم اسفند مبتلاشد

حالش خیلی بد بود

بی حال،لرز داشت هیچی نمیتونس بخوره

بردیم دکتر بستری شد بعد سه روز گفتن کروناس

دوهفته بستری شد و دوره سختی رو گذروند

خدا دوباره بهمون برش گردوند خداروشکرررر هزاران بار

امیدوارم پدرت چیزیش نباشه

یا اگرم خدایی نکرده کروناست،،خفیف باشه و خودبخود خوب شه

عزیزم درکت میکنم بابای منم اسفند مبتلاشد حالش خیلی بد بود بی حال،لرز داشت هیچی نمیتونس بخوره برد ...

خاهش میکنم دعاکن برام بخدا حاظرم خودم بمیرم خانوادم چیزیشون نشه.پدرت سرفه هم میکرد؟؟

خاهش میکنم دعاکن برام بخدا حاظرم خودم بمیرم خانوادم چیزیشون نشه.پدرت سرفه هم میکرد؟؟

میدونم چی میگی😔

خیلی نارحت میشم وقتی یکیو تو شرایط اون موقعم میبینیم چون خودم کشیدم😔

حالا تو زیاد نگران نباش شاید اصن کرونا نیست

شاید سرما خورده

خدا خودش این وضعیتو درست کنه اخه این چه زندگیه ایه

بابای من دوسه باری ریه ش چندسال قبل عفونت میکرد بستری میشد خوبدمیشد

این سری هم علائمش مث اونموقع ها بود ک ریه ش عفونت میکرد

ماهم بعد ی هفته بردیمش دکتر

حالا اونموقع اوایل شیوع بود و ما فکرمیکردیم هرکس مبتلا شه زبونم لال میمیره

خییلییی روزای بدی بود

سرفه هم میکرد اره..

زیاد نگران نباش توکل کن بخدا اصن کروناهم باشه همه ک کارشون ب بستری و بیمارستان و حال بد نمیکشه ک 

اکثرا خفیف میگیرن تموم میشه توخونه

میدونم چی میگی😔 خیلی نارحت میشم وقتی یکیو تو شرایط اون موقعم میبینیم چون خودم کشیدم😔 حالا تو زیا ...

انشالله عزیزم ممنون از هم دردیت

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792