2777
2789
عنوان

پلی کیستیک

187 بازدید | 14 پست

سلام ،من چهار سال از ازدواجم میگذره چندماه اقدام به بارداری داشتیم اما بخاطر پلی کیستیک بودنم نتیجه نگرفتیم البته پیش دکتر رفته بودم ک اصلا دکتر خوبی نبود و جدیدا دکترمو عوض کردم ، تو این چهار سال جاری هام خیلی اذیتم کردن و من شرایط راحتی نداشتم تا بچه دارم و پدرمادرا همش می گفتن بچه دار نشو فعلا بخاطر خودم ،

حالا ک آب و آسیاب گذشته شوهرم همش به پدر مادرم توهین می کنه میگه انقد تو گوشت خوندن نیار حالا ک میخوای بیاری اینطوریه ،حداقل زودتر اقدام میکردیم تا الان نتیجه گرفته بودیم بهش میگم شرایطمون یادت رفته انگار بخاطر حرف مادرم نبوده ،میگ اندفعه هم اگر نشدی خودت برو از زندگیم ، زودتر نذاشتید بفهمم برا باردار شدن مشکل داری عمرم حرومت کردم

چه پسته شوهرت ببخشیداتلاش کن برای بارداری  شدن دکترخوب قرص خوب میده کلومفین خوبه متفورمین دوفاستون 

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چندماه گذشته واین حرفامیزنه بهش بگوبروازخدابترس شایدمشکل ازاونه خودتم گرمی زیادبخور

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید) 
چه پسته شوهرت ببخشیداتلاش کن برای بارداری  شدن دکترخوب قرص خوب میده کلومفین خوبه متفورمین دوفاس ...

دکترم بد بود کلومیفن داد آمپول آزادسازی نداد کیست شدش

توکل به خداکن چله بگیرنذرکن

گرفتم اما دلم شکسته بدجور از حرفاش ،ماه پیش دکترم کلومیفن داد آمپول نداد کیست شد نگرانم کیست آب نشده باشه این ماه هم بخاطر کیست درگیر باشم تهدیدم می‌کنه بهم فشار اورده ک نمیتونی بیاری برو

اگه دیدی خیلی فشارمیاره برمودای توهم بزرگه

برو خدایی توهم بزرگه ببخشیدبدتایپ میکنه

گرفتم اما دلم شکسته بدجور از حرفاش ،ماه پیش دکترم کلومیفن داد آمپول نداد کیست شد نگرانم کیست آب نشده ...

سلام عزیزم. 

باردار شدی با دارو؟! 

کسانی که زیبایی اندیشه دارند، زیبایی تن را به نمایش نمی‌گذارند.