2821
2789

من صلوات هدیه کردم حاجتم رو داد

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم خیلی وقته برا حاجتم دعا میکنم هر جور ختم و چله و دعایی خوندم اما نشد اگه ذکر مجربی هست به منم بگین

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

من ک هیچ کس حاجتمو نداد، کجا باید برم ، از خدا خواستم لااقل دلمو اروم کنه ..نمیشه چیکار کنم ...الهی ...

منم

ولی ته دلم میگه شاید دلی رو شکوندم که این طوری شد یا حکمت داره یا دارم تقاص پس میدم یا گناهامو میشوره ولی هنوز امیددد دارم

منم خیلی وقته برا حاجتم دعا میکنم هر جور ختم و چله و دعایی خوندم اما نشد اگه ذکر مجربی هست به منم بگ ...

زیاد اصرار نکن شاید به صلاحت نیست ممکنه بعدا از حاجتت پشیمون بشی

زیاد اصرار نکن شاید به صلاحت نیست ممکنه بعدا از حاجتت پشیمون بشی

اره دیگه گذاشتم کنار این همه اذیت شدم واقعا بسه 

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

چله حق شناس

شما حاجت گرفتین ازش؟