2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم عزیزم ولی پیش روانپزشک نرفتم فقط با قرص ضد اضطراب و اینکه خودم تونستم حملات کنترل کنم 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
چه دارویی شما مصرف میکنی؟ اخه ضرر نداره؟ کنترلش خیلی سخته

دکتر بهم داد ولی دکتر قلب چون قلبم هم مشکل داره نوترپتلین  اگه درست نوشته باشم 

نه من وقتی فهمیدم پنیک هستش خیلی تونستم به خودم کمک کنم قبلا فکر میکردم حتما یه مرضی گرفتم چون بیشتر حملات من تو خواب هستش

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

الان یکی دو ساله هم خیلی مرتب نخوردم هر وقت حس اضطرابم بالا میره میخورم بیشتر باید رو ارامش خودت کار کنی و اینکه وقتی حمله داره بهت دست میده اروم باشی و نفس عمیق بکشی و اب بخوری  این کارا خیلی به من کمک کرد 

الان یکی دو ساله هم خیلی مرتب نخوردم هر وقت حس اضطرابم بالا میره میخورم بیشتر باید رو ارامش خودت کار ...

دقیقا منم همین کارو میکنم ولی گاهی نمیتونم کنترل کنم گاهی شدتش خیلی زیاده. بنظرت موقع حمله نصف قرص الپروزولام بخورم؟

دقیقا منم همین کارو میکنم ولی گاهی نمیتونم کنترل کنم گاهی شدتش خیلی زیاده. بنظرت موقع حمله نصف قرص ا ...

اره بد نیست نزار روت بمونه عزیزمممم چون ازش میترسی و هول میکنی شدید میشه من قبل اینکه بدونم چیه خب خیلی میترسیدم و خیلی شدید حمله داشتم جوری که میگفتم میمیرم 

حتی اندوسکپی از گلو کردم فکر میکردم غده دارم تو گلوم 

کافیه بدونی حمله اضطرابی هستش و تلقین کنی که اروم هستی و اصلا قرار نیست نگران بشی 

امیدوارم تو هم بتونی خوب بشی

دکتر بهم داد ولی دکتر قلب چون قلبم هم مشکل داره نوترپتلین  اگه درست نوشته باشم  نه من وقت ...

الان دیگه دارو نمیخوری؟ 

من با اینکه میدونم پنیک چی هست باز نمیتونم کنترلش کنم مجبور شدم وقت روانپزشک بگیرم ۴شنبه میرم