2821
2789
عنوان

تهوع شدیییییید

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 20 پست
قشنگ درکت میکنم منم اینجوری بودم خیلی وحشتناک تازه خوب شدم که هفته ۲۰ هستم  اگه بیشتر از ۲ یا ...

روزی پنج شش بار بالا میارم

تهوع رو ک همیشه دارم

اخه من لیمو رم بالا میارم اب سیب و پرتغال و انبه و...

بیسکوییت و کلوچه ک صد در صد..

الان ک دارم پست میزنم شکمم داره قار و قور میکنه اما نون شیرمال توردم و همون لحظه برگشت.. دارم با قار و قور براتون مینویسم

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوب تو که ضعف و سرگیجه داری باید سرم بزنی دختر 

تا چند روز این کارو تنجام بدم؟

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 
روزی پنج شش بار بالا میارم  تهوع رو ک همیشه دارم اخه من لیمو رم بالا میارم اب سیب و پرتغال و ...

خوب پس حتما اگه تا این حده باید سرم بزنی ... اینجور تهوع ها دیگه عادی نیست باید با دکترت مشورت کنی ... خیلی از خانم های باردار یکی دو ماه اول با سرم سر میکنن تا تهوع غیر عادی رفع بشه و بتونن چیزی بخورن ... شما هم تهوعت انگار عادی نیست حداقل الان یه سرم بزن کمی حالت سرجاش بیاد ...

خوب پس حتما اگه تا این حده باید سرم بزنی ... اینجور تهوع ها دیگه عادی نیست باید با دکترت مشورت کنی . ...

ممنون عزیزم