2777
2789

مهریه گرفتید ؟ پشیمون نیستید ؟ علت طلاقتون چی بوده ؟ الان در چه حالین؟ مستقلین یا با پدر و مادر؟

بیاید گپ دوستانه و دورهمی و درددل.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم میخواد جدا شم 😔 همه ش بین منو خانواده م فاصله میندازه ... 😔 حیف ک دستم ب هیچ جا بند نیست ... الانم دعوامون شد رفت گفت شاید تا صبحم نیام😔

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

راستشو بخواین پشیمون نیستم اوضاعم خوبه خدا رو شکر😊

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
در حال جدایی هستم

توافقی جدا میشید

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

۴ سال و نیمه توافقی جدا شدم. مهریه نگرفتم. یعنی نداشت که بخواد پرداخت کنه. مشکلمون بی مسیولیتی ایشون بود. پشیمون نیستم و با خانواده زندگی میکنم. گاهی وقتا تنهایی اذیتم میکنه اما خداروشکر مشکل خاصی ندارم

درکنار دیگران، تنها زندگی کردن رو یاد بگیر، چون هیچکس موندنی نیست...
مهریه گرفتی ؟ چرا طلاق گرفتی ؟

نه هنوز اما فردا وقت محضر دارم دیگه تموم شد تو عقد بودم خودم اقدام کردم چون ۴ سال گذاشت رفت