2777
2789

من اتفاقا همیشه ابغوره میریزم، منتها باید کم بریزی، اتفاقا خوش طعم تر هم میشه، منتها باید کم بریزی 

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اتفاقا همیشه ابغوره میریزم، منتها باید کم بریزی، اتفاقا خوش طعم تر هم میشه، منتها باید کم بریزی&n ...

سرکه ریخته🤣🤣 

عاشق خانم معلوم نیس حواسش کجا بود🙄

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
من اتفاقا همیشه ابغوره میریزم، منتها باید کم بریزی، اتفاقا خوش طعم تر هم میشه، منتها باید کم بریزی&n ...

منتها این سرکه ریخته عزیزم😅

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
هنوز شوهرم نیومده خونه بیاد چیکار کنم

قایمش کن قرمه رو از چشش میندازی 🤣

اخه بوی سرکه خیلی تنده قابل درمان نیس یه گوشت سیب زمینی سرخ کن کنار برنج 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
من به جاش سرکه ریختم    

واییی😂😂😂من فکر کردم میگی از بس ترش شده مثل سرکه شده

دیگه چیزی نمیتونم بگم جز اینکه بگم متاسفم عزیزم، پاشو نمیرو بزن، خیارشور و گوجه هم بذار کنارش، نوش جان

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
سرکه ریخته🤣🤣  عاشق خانم معلوم نیس حواسش کجا بود🙄

چش نخورم بعد از 3، 4 روز تخم مرغ و سوسیس و املت بلند شدم یه تکونی به خودم دادم گفتم بچه ها گناه دارن شکل سوسیس شدن (آخه کمر درد داشتم کلا دراز کش بودم)

چش نخورم بعد از 3، 4 روز تخم مرغ و سوسیس و املت بلند شدم یه تکونی به خودم دادم گفتم بچه ها گناه دارن ...

اشکال نداره پیش میاد منم امروز قرمه داشتم شیرینه🤣🤣😂🤒 فک کنم به خاطر رب بوده چون رب میزنم 

اشکال نداره پیش میاد منم امروز قرمه داشتم شیرینه🤣🤣😂🤒 فک کنم به خاطر رب بوده چون رب میزنم 

دارم  می خندم

شوهرمم بیاد اصلا به رو نمی یارم می گ م آبغوره ریختم آبغوره هاش خوب نبوده   

دارم  می خندم شوهرمم بیاد اصلا به رو نمی یارم می گ م آبغوره ریختم آبغوره هاش خوب نبوده   ...

😂😂👍👍😬😬اره اره واسه سر کار غذا نمیبره؟؟