2777
2789
عنوان

ختم نادعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 2426 بازدید | 478 پست
@آلمیار     @جانان_رستگار     @fatme25     @ماه123   &n ...

قبول باشه گلم

الان داشتم معنی دعای مقاتل میخوندم، چقدر زیباست

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام سمانه جونم ممنون عزیزم واقعا مرا شرمنده کردید خدای مهربان به حق امام حسین ع حاجت دلتو رواکنه..ا ...

سلام گلکم، دشمنت شرمنده عزیزم، انشاالله حاجتت روا گلم 🌹 😍 🌹 

سپاسگذارم 🌹، بخدا توقع ندارم 💕💕💕💕

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
تا حالا نخوندمش طولانیه؟

کلا دو دقیقه زمان میبره

میگن صد مرتبه پشت سر هم با وضو، یا تو یک روز

ولی واقعا معنیش بخون، معرکه

تا حالا نخوندمش طولانیه؟

منم اولین بار خوندمش، ولی بخدا از معنیش لذت بردم

راضی به زحمتت نیستم گلم تو خیلی بهم لطف میکنی دخترگل.منم واست یک سوره حشر میخونم😍😍😍❤❤

خواهش میکنم عزیزم مگر چکار میکنم آخه😘

یه دنیااااااا خوشحالی نصیبت بشه ک انقد مهربونی🥰هی میخوام لطفاتو جبران کنم دوباره منو شرمنده میکنی ک😃😘😘😘😘

💚ماه را گم نکنی...!💚                                                           جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                        انشاالله ۱ تیر سال بعد من حاجتمو گرفتم😍😔🙏🏻                            به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) )بپیوندید
من ۳تا ختم نادعلی رو برمیدارم به نیت سلامتی وحاجت روایی خودم ودوستان. @آناعشق   @آنخماهو_و ...

سلام به خواهرگلم ممنون که به نیت من هم نادعلی میخونید واقعا شرمنده کردید انشاءالله  که حاجتت روا...منم ده صلوات برای حاجت روایی شما میفرستم..

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
منم به نیت @nazpari95     @آناعشق     @سواره     @sar_be_ha ...

سلام عزیز دل واقعا منو شرمنده کردیدگلم 

الهی خوشبخت وعاقبت بخیر بشین..الهی امین..

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
منم به نیت @nazpari95     @آناعشق     @سواره     @sar_be_ha ...

فدای مهربونیت گلم🙏🌸 ان شاءالله حاجت روایی خودت بزودی زود

منم جمعاً ۷ مرتبه؛

یک مرتبه نادعلی به نیت حاجت اسما جان 🌸🙏

و ۶ مرتبه به نیت حاجت روایی همه افرادی که در این تاپیک هستن و با اسمشون نام برده شده.🙏🙏🙏

حاجت روایی همگی ان شاءالله.🙏

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

@آلمیار     @جانان_رستگار     @fatme25     @ماه123   &n ...

خوشبخت بشی الهی ممنونم گلم

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻