2777
2789
عنوان

ختم نادعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 2426 بازدید | 478 پست
ممنونم عزیزم انشاالله همونی بشه ک میخوای💞

فدات مهربونم 😍 😍 😍 😍 انشاءالله 😘 😘 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستای گلم @سواره     @الناخانووووووم   @دایناسور_صورتی     @narggg ...

ممنون عزیز دلم 😍😍😍 انشاءالله به خواسته ی قلبیت برسی😘🌹

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
ممنون عزیز دلم 😍😍😍 انشاءالله به خواسته ی قلبیت برسی😘🌹

فدات مهربونم 😍 😍 😍 😍 😍 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
فدات مهربونم 😍 😍 😍 😍 😍 

خدا نکنه عزیزم😘❤

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
دوستای گلم @پفسه     @آنخماهو_وشرکا   @گلزعفرون     @ملکه__یخی &nb ...

خیلی مرسی سمانه . خیلی خانومی . عزیزی . ممنونم از لطفت خوشبخت بشی

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
خیلی مرسی سمانه . خیلی خانومی . عزیزی . ممنونم از لطفت خوشبخت بشی

فدات عزیزم، انشاالله انشاالله حاجت دلت روا بشه 😘 

دوستای گلم @پفسه     @آنخماهو_وشرکا   @گلزعفرون     @ملکه__یخی &nb ...

سلام عزیزززززدلم ممنونم از لطفت خدا خیرت بده منم امروز اون ۳۰ سوره کوثری ک بهت قول داده بودم واست خوندم.امشب واست یک سوره ملک هم‌ میخونم انشاءالله به زودی حاجت روا شی و غرق ارامش😍❤

سلام عزیزززززدلم ممنونم از لطفت خدا خیرت بده منم امروز اون ۳۰ سوره کوثری ک بهت قول داده بودم واست خو ...

الهی خیر ببینی گلم، الهی عاقبت بخیر بشی

بخدا انتظار ندارم، میدونم خدا خودش جوابم یک روزی میده

الهی حاجتت روا بشه، برای تو به اسم اصلیت و به نیت حاجت دلت که میدونم چیه خوندم گلم🌺🌺🌺

الهی خیر ببینی گلم، الهی عاقبت بخیر بشی بخدا انتظار ندارم، میدونم خدا خودش جوابم یک روزی میده الهی ...

مرسی عزیزدلمی تو همیشه منو شرمنده محبتات میکنی کار من در قبال لطف بی دریغ تو چیزی نیست.شک نکن ک‌ همینطوره و به زودی حاجتروا میشی❤🌷😍

مرسی عزیزدلمی تو همیشه منو شرمنده محبتات میکنی کار من در قبال لطف بی دریغ تو چیزی نیست.شک نکن ک‌ همی ...

دشمنت شرمنده گلکم، 🤗🤗🤗🤗🤗

تو دوست گل خودمی💕💕💕💕💋💋💋

فدات عزیزم، انشاالله انشاالله حاجت دلت روا بشه 😘 

ان شاالله سمانه جون خیلی ماهی 

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻