2777
2789
عنوان

ختم نادعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 2426 بازدید | 478 پست

عزیزم قبول باشه انشالله .منم ۳تا نادعلی میخونم به نیت حاجت روایی همه دوستان وشفای برادرم جواد وخونه دارشدن خواهرم سهیلا .🤲💖🤲💖🤲💖🤲💖🤲💖💖🤲💖🤲💖🤲💖🤲💖

سمانه جون ممنونم که این محبت رودرحقم کردی خدا عوضش روبده 😘😘😘😘😘😘😘

عزیزم قبول باشه انشالله .منم ۳تا نادعلی میخونم به نیت حاجت روایی همه دوستان وشفای برادرم جواد وخونه ...

فدات عزیزم 💕 😘 💕 😘 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم .انشالله همگی باهم شادباشیم به شادی هم .😊🙏😊🙏😊

😘 😍 ❤️ 💕 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
منم چهارتا تادعلی میخونم الهی همه و بعدم من حاجت روا شیم 

فدات عزیزم 💕 😘 💕 قبول باشه گلم💞

برای حاجت دلت 5تا صلوات میفرستم 😍 😘 

ممنونم عزیزم الهی که خدا دلتون رو شاد کنه ❤

فدات عزیزم 💕 😘 💕 😘 الهی خدا حاجت دلت بده، زندگیت سراسر آرامش و شادی باشه 🌷 🌷 🌷 🌷 

فدات عزیزم 💕 😘 💕 😘 الهی خدا حاجت دلت بده، زندگیت سراسر آرامش و شادی باشه 🌷 🌷 🌷 🌷 

ممنونم مهربون 🌸🌸🌸 خدا از دل مهربونتون بشنوه و رنگ آرامش بگیره زندگیم 😪

یا رب از ابر هدایت برسان بارانی....
ممنونم مهربون 🌸🌸🌸 خدا از دل مهربونتون بشنوه و رنگ آرامش بگیره زندگیم 😪

الهی آمین🌹🌹

دوستای گلم @پفسه  @آنخماهو_وشرکا @گلزعفرون  @ملکه__یخی @پلاستوفوم سلام روزتون بخیر

برای حاجت دلتون دعای توسل و دعای فرج و سوره یس خوندم

الهی حاجتتون روا بشه، منم در کنار شما حاجتم روا بشه🤗😘🤗😘🤗😘🌹🌹🌹🌹

دوستای گلم @سواره  @الناخانووووووم @دایناسور_صورتی  @nargggges   بانورهایی97

@nazpari95

سلام روزتون بخیر، برای حاجت دلتون سوره یس و دعای توسل و دعای فرج خوندم انشاءالله حاجتتون روا بشه

در کنار شما حاجت دل منم روا بشه

🌺🌸😘🌹😘😘😘😘

ممنون سمانه جون همیشه واست دعا میکنم عزیزم

فدات عزیزم، میدونم حاجت دلت چیه، فقط همون برات از خدا هر روز میخام، انشاالله به خواسته دلت برسی گلم