2777
2789
عنوان

ختم نادعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 2426 بازدید | 478 پست
دوستان گلم @آنخماهو_وشرکا     @پفسه   @گلزعفرون   @دایناسور_صورتی &nb ...

مرسی عزیزم 😍😘، انشاءالله خدا حاجت دلت رو بهت بده ، انشاءالله خواست و صلاح خدا با خواسته ی تو یکی باشه و بهترین ها قسمتت بشه به زودی🌹🌹🌹

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی عزیزم 😍😘، انشاءالله خدا حاجت دلت رو بهت بده ، انشاءالله خواست و صلاح خدا با خواسته ی تو یکی ب ...

فدات عزیزم 💕 😘 💕 همچنین برای حاجت دل شما 🌹 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
فدات عزیزم 💕 😘 💕 همچنین برای حاجت دل شما 🌹 

سلامت باشی عزیزم ، انشاءالله😘🌹

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

@آنخماهو_وشرکا   به نیت خیلی از دوستات که تو همین تاپیک هستن حدیث کسا خوندم، الهی حاجت شون روا بسه🌺🌺🌺

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
دوستای گلم @nargggges   @mohadese1379   @nazpari95   @nilنیلnil و خیلی ه ...

مرسی عزیزدلم منم اتفاقا همین الان نماز شبم تموم شد

و دعات کردم

ان شاء الله که حاجت روا شی عزیزم 

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
مرسی عزیزدلم منم اتفاقا همین الان نماز شبم تموم شد و دعات کردم ان شاء الله که حاجت روا شی عزیزم&nb ...

قبول باشه 🌷 ممنونم مهربونم 😍 😍 😍 

انشاالله حاجت شما هم روا بشه

منم میخونم وقت اذان انشالله همگی حاجت بگیریم خیلی محتاجم به دعا عزیزم

سلام، خیلی لطف کردید 🌹انشاالله حاجتتون روا بشه 🌺 🌷 💗 انشاالله خدا دلت شاد کنه 🌷 🌸🌸🌸برای حاجت دلت 14 تا صلوات میفرستم 😍 

همش داری شرمندم میکنی الهی ک بهتریناقسمتت بشه مهربونم😘😘♥️♥️♥️

دشمنت شرمنده عزیزم 

دعا در حق یکدیگر خیلی اثر بخش

الهی حاجتت روا بشه 🌺 🌷 💗 

ممنون عزیزم، انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده🙏🙏🙏❤️❤️❤️

فدات عزیزم 💕 همچنین برای حاجت دل شما 🌹