2777
2789
عنوان

ختم نادعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 2426 بازدید | 478 پست
مگه قلبت چطور بوووودددددد☹☹☹☹☹☹☹

یکم بازی درآورده😂😂😂

ولش، خودشم خوب میشه انشاءالله 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

واقعاااا؟؟؟☹☹☹الهی نمیدونستم عزیزم انشاءالله زودی حالت رو به راه بشه😢😢😢

انشاالله گلم، انشاالله 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
التماس دعا عزیزان برای ازدواج کردن منم دعا کنید 

الهی سفید بخت بشی

حاجتت روا

سلام عزیزم هفت مرتبه نادعلی میخونم💖

خداوند به دلت ارامش بده و تنت سلامت باشه عاقبت بخیر و دلشاد بشی ان شاءالله🌹⁦♥️⁩💚

شما جوان‌های عزیز به توفیق الهی شکست آمریکا را خواهید دید؛ به توفیق الهی به زانو در‌آمدن صهیونیسم را خواهید دید؛ به توفیق الهی عظمت و عزّت نهایی ملّت ایران را مشاهده خواهید کرد : رهبر عزیز انقلاب
سلام عزیزم هفت مرتبه نادعلی میخونم💖 خداوند به دلت ارامش بده و تنت سلامت باشه عاقبت بخیر و دلشاد بش ...

سلام گلم، الهی خیر از زندگیت ببینی، الهی همیشه زندگیت غرق آرامش و شادی باشه

حاجتت روا گلم❤️💕❤️💕❤️

من7تامیخونم عاشق نادعلی هستم اکثراحاجتموداده

عزیزم قبول باشه گلم 🌷 🌷 انشاءالله حاجت روا شی مهربونم 😍 

دوستان گلم @آنخماهو_وشرکا  @پفسه @گلزعفرون

@دایناسور_صورتی   @ملکه__یخی   به نیت حاجت دلتون براتون حدیث کسا خوندم، الهی حاجت روا بشید 🌺🌺🌺

دوستای گلم @سواره   @پلاستوفوم   @الناخانووووووم   @بانورهایی97   @دنیز۷   به نیت حاجتتون براتون حدیث کسا خوندم، الهی حاجت روا بشید 🌺 🌺 🌺 

دوستای گلم @nargggges

@mohadese1379

@nazpari95

@nilنیلnil

و خیلی های دیگه که اسمشون میومد تو ذهنم، براتون حدیث کسا خوندم

الهی حاجت دلتون روا بشه 🌺 🌷 💗 😍