2777
2789
عنوان

ختم نادعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 2426 بازدید | 478 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ممنونم صدام زدی یکی می خونم گلم 

قبول باشه گلم 🌷 🌷 انشاءالله حاجت روا 🌸 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
میشه منم بخونم منم به نیت ۱۴ معصوم  ۱۴ بار می خونم ان شاءالله حاجت دلمون روابشه❤

چرا نشه گلم، قبول باشه عزیزم، دلت شاد حاجتت روا🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷💕💕💕💕💕💕

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
ممنونم عزیز دلم. منم ۵ تا میخونم به نیت حاجت روایی همه افراد شرکت کننده و خودم التماس دعا

قبول باشه عزیزم 💕 😘 حاجتت روا گلم 🌹 

من ۴ تا میخونم به نیت حل شدن مشکل همه 😍😍علی الخصوص شما دوست گلم

قبول باشه گلم 🌷 🌷 انشاءالله حاجت روا شی مهربونم 😍 😍 

منم یه بار میخونم 

قبول باشه گلم 🌷 🌷 انشاءالله حاجت روا شی مهربونم 😍 

ممنونم عزیزدلم😍😍😍😍انشاءالله خدا دلتو شاد کنه منم واست ۱۴ تا سوره کوثر میخونم🌸🌸🌸🌸💕💕💕حاجت ر ...

فدات عزیزم 💕 😘 💕 😘 💕 

خدا دلت شاد کنه گلم

ممنون عزیزدلم   انشاءالله ممنون ازت❤❤❤❤❤❤

💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

قبول باشه عزیزم 💕 😘 حاجتت روا گلم 🌹 

فدات ممنونم عزیزم. از شما هم قبول باشه که بانی خیر شدی     

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
خواهش میکنم گلم کاری نکردم به امید خدا قطعا زندگیت ب زودی سراسر پر از شادی و خوشبختی میشه شک نکن😍❤ ...

اختیار داری فداتشم... همینکه واسم دعا میکنی یعنی لطف بزرگی در حقم کردی..... انشالله که درست شه

انشاالله حاجت رواشی گلممم💓💓💓😘😘😘😘😘