2777
2789
عنوان

ختم نادعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 2426 بازدید | 478 پست
ممنونم گلم تو خیلی بهم لطف کردی😍😍😍😚😚😚❤❤❤من الان میرم به نیتت یک سوره دخان هم میخونم عزیزدلم ام ...

ممنون عزیزدلم😍😍😍😍.... انشالله خدا بخاطر همین قلب مهربون و پاکت حاجتتو بده و حاجت رواشی و بهترین هانصیبت شه ان شاء الله 😘😘😘😘💓💓💓💓

ممنونم گلم تو خیلی بهم لطف کردی😍😍😍😚😚😚❤❤❤من الان میرم به نیتت یک سوره دخان هم میخونم عزیزدلم ام ...

ممنون عزیزدلم. خیلی خوشحالم کردی😍😍😍😍.... انشالله خدا بخاطر همین قلب مهربون و پاکت حاجتتو بده و حاجت رواشی و بهترین هانصیبت شه ان شاء الله 😘😘😘😘💓💓💓💓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@مائده6525221       @ملوچک_نازار @پرندگان       @بنده ...

ممنونم عزیز دلم. منم ۵ تا میخونم به نیت حاجت روایی همه افراد شرکت کننده و خودم

التماس دعا

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
ممنون عزیزدلم. خیلی خوشحالم کردی😍😍😍😍.... انشالله خدا بخاطر همین قلب مهربون و پاکت حاجتتو بده و ح ...

خواهش میکنم گلم کاری نکردم

به امید خدا قطعا زندگیت ب زودی سراسر پر از شادی و خوشبختی میشه شک نکن😍❤❤🌸😊😊😊😊

@سوگل7369         @ildaa      @رویاااایی۷۶    ...

من ۴ تا میخونم به نیت حل شدن مشکل همه 😍😍علی الخصوص شما دوست گلم

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  
قبول باشه عزیزم انشاءالله حاجت روا شی😍😍😍🌸❤خواهش میکنم گل جان🌸🌸🌸🌷🌷🌷

فدات عزیزم خیلی لطف کردی    

الهی که حاجاتت برآورده بشه. خیلی مهربونی    

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

دوستای گلم @پفسه @آنخماهو_وشرکا @الناخانووووووم

@سواره @گلزعفرون

برای هر کدومتون الان 5 تا سوره کوثر میخونم، الهی حاجت روا بشید

دلتون شاد، زندگیتون پر از شادی💖💖💖💖

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
@مامان_مهربون33     @haha1234     @گیلآوا     @qadr_night @ن ...

ممنونم صدام زدی یکی می خونم گلم 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

منم یه بار میخونم 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

💚💚💚💙💙💙

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚