2777
2789
عنوان

ختم نادعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 2426 بازدید | 478 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم من ۲تا میخونم ان شاءالله حاجت روایی همه💖

قبول باشه عزیزم، حاجت دلت برآورده بشه💕💕💕

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
گلم انتخاب کن هر چندتا ک خواستی بخون فقط خواستیم دست جمعی بخونیم تا دعامون مستجاب بشه زمان بندی ندار ...

عزیزم یه بار میخونم الان توو رخت خوابم اشگال نداره بلندنشم بخونم؟فردا اگ باز یادم باسه میخونم اگ نه ک هیچی

عزیزم یه بار میخونم الان توو رخت خوابم اشگال نداره بلندنشم بخونم؟فردا اگ باز یادم باسه میخونم اگ نه ...

قبول باشه گلم

ایرادی نداره خانمی، الهی دلت شاد، حاجتت برآورده بشه🌹🌷

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
عزیزم من بلدنیستم تگ کنم .تویه تاپیکی هرکاری کردم نتونستم میشه بهم یادبدی؟

گلم اول اینو بزن @

بعدش ایدیشو دقیق باید تایپ کنی تا ی جاهایی ک تایپ کردی خود سایت گزینه میاره واست ایدی های مشابه و ایدی اون شخص رو میاره بالا بعد بزن رو ایدی شخص موردنظرت ابی رنگ میشه🌸🌸🌸🌸

ممنونم از دعای خیرتون .انشالله همه باهم به خواسته هامون برسیم.🤲💖🤲💖🤲💖🤲💖🤲💖🤲💖💖🤲💖🤲💖🤲💖 ...

انشالله انشاالله 💝💓💝💓

گلم اول اینو بزن @ بعدش ایدیشو دقیق باید تایپ کنی تا ی جاهایی ک تایپ کردی خود سایت گزینه میاره واست ...

عزیزم خسته نباشید گلم، امشب حسابی به زحمت افتادی، 5 تا صلوات برای حاجت دلت 💓💓💓💓💖💖💖💖💖💖💕💕💕💋💋💋💋💋💋