2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اجازه اسی

برای درمان کرونا به آخرین تاپیکم مراجعه نمایید.

اسی خودتم بیا انشاالله دلت واشه❤️

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏

منم دلم گرفته😥

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

من پنج سال پیش جدا شدم تو بهبه ی جدایی و اختلالاتی و مریضی‌اش و افسردگیاش با یه آقا آشنا شدم ک حدود یکسال نمیدونسم زن داره تو این یکسال خیلی بهش وابسته شدم گویا زنش قهر کرده بود رفته بود بعد یکسال برمیگرده این میاد بهم میگ ک جداشیم من التماس ک نرو من طاقت ندارم خلاصه چهار سال باهاش بودم انواع ارتباط و انواع برخورد با زنش رو ازمن یاد گرف بعد پنج سال دیروز بهم میگ تو خیلی عوضی هستی من دیگ یک ثانیه م باهات نمیومتم بعد بلاکم کرد رفت😢اینم بگم اون یه شهره من یه شهر ک هر دوسه ماه دوبار یبار میاد یه دوروز میمونه پیشم می‌ره همین.تورو خدا یه چیزی بهم بگین آروم شم 😢

سلام گلی

کاش بری مشاوره تاپیکت قفل بود 

دیگه کاریه که شده برو مشاوره 

از خدا کمک بگیر کات کن بااون مردک هوس باز

ببین چی ارومت می کنه همون کار رو انجام بده منظورم اینه مثلا یکی حالش بده میره ورزش یکی با خدا حرف میزنه تو رو چی اروم می کنه

درآمد داری؟ 

خانواده ات کجان

یه حرکتی بزن اون آشغال رو حذف کن از زندگیت مثلا بیشتر برو پیش مامانت یا برو سرکار 

از تنهایی چسبیدی به اون 

به خدا حیف شما هست 

از خدا کمک بگیر

تنها موندن بهتره تا عمرت رو پای اون بذاری اگه اون رو ترک کنی خدارو چه دیدی شاید با یه مرد واقعی اشنا شدی 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

تا وقتی با اون هستی کل زندگیت درگیرش هس مرتیکه هوس باز 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
سلام کات کردم باهاش لاشی عوضی خودش ولم کرد

الان چطوری خوبی

خداروشکر از رابطه اشتباه در اومدی خدا کریمه 

اگه شاغل نیستی برو سرکار سرت گرم میشه مواظب باش باز گیر ادم اشتباهی نیفتی