2777
2789
عنوان

«شعر ٢»

| مشاهده متن کامل بحث + 18185 بازدید | 2686 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@nafasam1370 نیستی امروز عشقمم

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
یس قربون چشمات

عزیزم میشه واس پستام گزارش بزنی

همشون پشت سر همن

صفحه۴۳

ممنون

همش چوب سادگیمونو میخوریم!!!!                      وقتشه بد باشیم .... شاید واسه همیشه ...                                ✋
عه تگ کن..پایه تر از من پیدا نمیکنید😀😀🤞

گلم میشه واس پستام گزارش بزنی

همشون پشت سر همن

صفحه ۴۳

ممنونم

همش چوب سادگیمونو میخوریم!!!!                      وقتشه بد باشیم .... شاید واسه همیشه ...                                ✋
عزیزم میشه واس پستام گزارش بزنی همشون پشت سر همن صفحه۴۳ ممنون

زدم عزیزم

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
نازنین اومد دستی به دل ما زد و رفت  ..غمو غصه برای دل م رقم زد و رفت دلم را شکست و رفت منو م ...

یه جاش اشتباهه بگم🤔اون قسمت اول که نوشتید نازنین..باید یه اسم دیگه بزارید..شعر رو خراب کرده🤔از ابهتش کاسته..کلا باعث شده بقیه شعر به دید نیاد..اون نازنین رو بکنید فاطمه حله...

الفرار 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️#فااان..شوخی بود به خدا  ..خواستم فقط بخندی🤪🤪🤪😀😀خودم میدونم سبکم🥴✋

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
ممنون گلم واست صلوات میفرستم🌷

لطف کردی عزیزم ممنون

سلام ...خوبید؟🙏 صبحتون بخیر باشه مصرع امروز " نازنین امد دستی به دل ما زد و رفت" 💎🔮🎲 مرسی از ...

چالش_شعر#  

نازنین آمد و دستی به دل ما زد و رفت
راز پنهان مرا جار به دنیا زد و رفت

تا که فهمید دلم عاشق زارش شده است
رویگردان شده و شانه به بالا زد و‌رفت

سند قلب مرا دید و ز دستم دزدید
بی کم و کاست به نام شب یلدا زد و رفت

قایق زخمی چشمان به در دوخته ام
زیر باران به دل وسعت  دریا زد و رفت

یوسفی بود که از آینه آگاه نبود
طعنه ها از سر عادت به زلیخا زد و رفت

رفت و با رفتن خود جان مرا با خود برد
برگه مرگ مرا یک شبه امضا زد و رفت

پشت دیوار غرورش ز کسی غافل شد
که نفهمید چرا قید جهان را زد و رفت

بولور#  

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

گلم میشه واس پستام گزارش بزنی همشون پشت سر همن صفحه ۴۳ ممنونم

چشم😍😍✋

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

چرا اینقد تاپیکای شعر میترکن؟  

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

چالش_شعر#   نازنین آمد و دستی به دل ما زد و رفت راز پنهان مرا جار به دنیا زد و رفت تا که ...

عالی فراتر از عالی💗💗💗

تعطیل🚫