2777
2789
عنوان

«شعر ٢»

| مشاهده متن کامل بحث + 18355 بازدید | 2686 پست
یا مشکل ارسال پیام از دل ما بود یا منبع گیرنده ی قلب تو خراب است زاییده ی دردیم و به بار آمده ی عش ...

دل من دیر زمانی ست که می‌پندارد
«دوستی» نیز گلی ست
مثل نیلوفر و ناز،
ساقه ترد ظریفی دارد
بی گمان سنگدل است آن که روا می‌دارد

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جهان چیزی کم دارد 

چیزی که جای خالی اش

هر روز زخم می شود 

و جنگ 

بزرگترین زخم جهانِ من است.

جهان چیزی کم دارد 

چیزی شبیه عشق

چیزی شبیه دستهای خدا 

که انگار در دستهای خالی‌مان نیست!

جهان چیزی کم دارد 

کمی آرامش

کمی مهربانی بی منت 

کمی لبخندهای بزرگ 

کمی رهایی، کمی‌...

و بیشتر دست هایِ تو را 

که انگار در دستهایِ خالی‌مان نیست!

#معصومه_صابر

لطفا برای گزارش بزنید تعلیق بشم🙏🙏😊
تو را با غیر می بینم صدایم در نمی آید ؛ دلم می سوزد و کاری، ز دستم بَر نمی آید؟

من حسرت دیدار تو دارم به که گویم
از بهر تو من ابر بهارم به که گویم
غیر از تو کسی را به خدا دوست ندارم
از نرگس چشم تو خمارم به که گویم

تعطیل🚫                                                                                 
هی شعر نگو؛ لفظ نیا؛ حرف نزن مرد! گاهی بغلم کن! بغلم کن! بغلم کن! عاطفه-عبدالکریم#  

گر كتاب خواندن
حرام بودى
جملگى خلق
بدان روى آوردى ،
و در خفا و آشكارا كتاب خواندنی ...

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

میگویند آدمهای خوب به بهشت میروند اما من میگویم آدمهای خوب هر کجا که باشند آنجا بهشت است...

به نقد اندر بهشت است آنکه یاری مهربان دارد...

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
دوست داشتنِ آدمها مثله رانندگی کردن در جاده است! قابل پیش بینی نیست چ میشود! تعدادی راه را گم میکن ...

گاهی؛

دلت از سن و سالت میگیرد

میخواهی

کودک باشی

کودکی که به هر بهانه ای

به آغوش غمخواری پناه میبرد

بزرگ که باشی...

باید بغض های زیادی را

بی صدا دفن کنی..

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
شب وقتی زیبا است که بدانی یک نفر، یک جایی از این دنیا با تصویرسازی آغوش تو به خواب رفته است و چه زیب ...

رسد آدمی به جایی که به جز خدا نبیند
بنگر که تا چه حد است مکان آدمیت…

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
من حسرت دیدار تو دارم به که گویم از بهر تو من ابر بهارم به که گویم غیر از تو کسی را به خدا دوست ندار ...

به كسی كه دوستش داری
بگو كه چقدر بهش علاقه داری
و چقدر در زندگی برایش ارزش قائل هستی ، چون زمانی كه از دستش بدی
مهم نيست چقدر بلند فرياد بزنی
او ديگر صدايت را نخواهد شنيد

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

خدایا گوشه چشمی از تو کافیست تا

هر رنجی به رحمت؛

هر غصه ای به شادی؛

هر بیماری به سلامتی؛

هر گرفتاری به آسایش و آسانی...

هر فراقی به وصل؛ 

هر قهری به آشتی؛

هر زشتی به زیبایی؛

هر تاریکی به نور،

و هر ناممکنی به قدرت نامحدود خودت تبدیل شود...

پروردگارا تمام وجود و هستیمان را،

آرزوهایمان را غرق محبت 

و نگاه گرمت قرار بده.

آمین ای مهربانترین مهربان‌ ها...

┅┅✿❄️❀❀❄️✿┅┅ ‎‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌  ‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

📚📚📚

اگر بخواهیم از این گرداب ننگ و فلاکتی که در آن غوطه‌وریم نجات بیابیم، اگر بخواهیم در آتیه حق زندگی داشته باشیم و در عقب کاروان دنیای آینده درجا نزنیم بایست تقلا و کوششی کنیم و عملاً ثابت نماییم که حق زندگی داریم. باید بدانیم که اگر به خودمان رحم نکنیم دیگران به ما رحم نخواهند کرد.

من دلم میخواد اون موقع که صدای جفتمون از

خستگی گرفته بشینم کنارت

لیوانمو بغل کنم اونجوری که تو دوست داری

تو بغلم کنی اونجوری که من دوست دارم

با صدای خسته ات حرف زدنتو گوش کنم

تکون خوردن لباتو نگاه کنم

بازی کنم با رگای دستات

خیره شم به بهشت بین یقه و گردنت

دلم میخواد روی بزرگترین پله برقی دنیا وایسیم و  همدیگرو نگاه کنیم

که نترسم که میخوریم زمین

غرق شم توت

دلم میخواد قهوه امو دوست نداشته باشم

و بجاش قهوه ی نصفه خورده ی تورو دوست داشته باشم

دوست دارم دست ببرم تو موهات و راه برگشتو گم کنم

دلم میخواد تمام طول روزمو بدم و

بجاش تورو اول صبح و آخر شب حس کنم کنارم

لطفا برای گزارش بزنید تعلیق بشم🙏🙏😊
به كسی كه دوستش داری بگو كه چقدر بهش علاقه داری و چقدر در زندگی برایش ارزش قائل هستی ، چون زمانی كه ...

😢😢😢😢😢

بر مزارم گریه کن اشکت مرا جان میدهد….
گریه هایت بوی عشق و بوی باران میدهد…..
دست بر قبرم بکش تا حس کنی مرگ مرا……
دست هایت درد هایم را تسلا میدهد......

تعطیل🚫                                                                                 

اخر دنیاکجاست

اخرش چه میشود!!

(این  را همه ما میدانیم)

پس  چرا بی گناهی را بالای دار می بریم

چرا

دل های دیگران به هزاران تیکه تبدیل می کنیم

چرا

اخر این کار ها را چرا انجام می دهیم

اخرش چه👉👉👉😕😕😕

هوای خوب مثل زن خوب است.

هميشه نيست.

زمانی هم که هست ، همیشگی نيست.

مرد اما پايدار تر است.

اگر بد باشد ، می تواند مدت ها بد بماند

و اگر خوب باشد

به اين زودی بد نمی شود .

زن اما عوض می شود

با بچه

با سن و سال

با رژيم غذایی

با حرف محبت آمیز

با شب های مهتابی

با بود و نبود آفتاب

با خوشگذرانی...

زن را بايد پرستاری كرد با عشق❤️