چندوقت پیش شوهرم دعوام کرد و بیرونم کرد، منم رفتم خونه خواهرم. شوهرم پیام داد چندروز بمون اونجا خودم طلاقت میدم. منم چند روز موندم دیدم خبری نشد. یه شب خواهرشوهرم مجرده پیام داد بیا خونمون شام.شوهرت اینجاس.چرا تو نیومدی. فهمیدم خبر نداره قهریم. گفتم من قهرم میخواد طلاقم بده. گفت وای چه بد. انشالا درست میشه و اینا. فرداش به برادرشوهر کوچیکم که با شوهرم خیلی صمیمیه پیام دادم که از شوهرم بپرسه میخواد چیکار کنه. اگر خودش اقدامی نمیکنه من اقدام کنم. اونم گفت کلا بی خبرم. منم گفتم بهش بگو اقدام کنه. خلاصه که ده روز قهر بودم آخرش شوهرم منت کشی کرد و به زور برگشتم. اون روز رفتم دم خونه مادرشوهرم یه چیزی بدم به شوهرم که جلو در بود، دیدم دوتا برادرشوهرامم بیرونن.هردوشون منو محل ندادن و به زور یه سلام کردن فقط.درحالیکه قبلا گرم بودیم باهم.خلاصه منم خیلی ناراحت شدم و به شوهرم گفتمحتما تو بدی چیزی از من گفتی بهشون. اونم قسم خورد چیزی نگفته. منم بهش گفتم دیگه پامو خونشون نمیذارم. مگه من چیکار کردم. تو دعوا هم کلا شوهرم مقصر بود. خودشم معذرت خواهی کرد. من واقعا بیگناهم. حالا شوهرم میگه بریم خونشون منم نمیرم. به نظرتون چیکار کنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شما اشتباه کردی که هی همه جا جار زدی شوهرم میخاد طلاقم بده .وقتی خواهرشوهرت پیلم داد فهمیدی که شوهرت حتی نگفته ک دعوا کردین بعد تو فرداش دیگه رفتی باز به برادر شوهرت پیام دادی گفتی
روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر