2777
2789
عنوان

دعوامون شد😐🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 31 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی بیرون میری تیپت پسرونست ؟ کسی ببینتت فکر میکنه دختری یا پسر ؟ 

اهوم تیپم پسرونست

بخاطره روسری میفهمن دخترم مامانم نمیزاره روسریمو در بیارم و کلا اذیت میکنن بدون روسری

ولی خب بدونه روسری فکر میکنن پسرم

لباسای گشاد که بدنمو بپوشونه بعد من یکم دیرتر بدنم رشد کرد نه سینه دارم نه چیزای دیگه😂🤦🏻‍♀️ برا ...

خوب حتما دیده شبیه پسرا شدی اینارو بهت میگه😀

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

کاری به تیپت ندارم چون خودم لاغرم پیرهن مردونه بلند سایز بزرگ میخرم میپوشم 25 سالمم هست نامزدم دارم اما اشتباه میکنی از 14 سالگی دوس پسر داری اشتباهی ک من کردم تو نکن دوس پسر داشتن از سن کم خوب نیس بزار 20 سالت که شد هرکاری میخوای بکن  14 سن کمیه و ادم گول میخوره و احساساتش خدشه دار میشه لطفا بیخیالشو لطفااااااا😔😔😔😔

میدونه حتا با پسره صحبتم میکنه موبایلم که از بچگی داشتم😂😂

آفرین به شیوه تربیتی مادرت !

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

اسی خیلی زود شروع کردی،هنوز سنت کمه،دلت شکسته میشه،چون تو این سن عقلانی نمیتونی تصمیم بگیری،بچسب به درس و زندگی و دور این چیزا رو خط بگیر،به خودت زمان بده.اما میخوای تو آینده موفق بشی

اسی خیلی زود شروع کردی،هنوز سنت کمه،دلت شکسته میشه،چون تو این سن عقلانی نمیتونی تصمیم بگیری،بچسب به ...

سنم شاید کم باشه ولی خیلی زودتر بزرگ شدم و یه چیزایی که نباید امتحان کنم و یادبگیرم و یاد گرفتم یعنی میدونی سن عقلیم از جسمم بیشتره:/

دلم که دیگه دل نیست از بس شکستنش:) اینکه تو این سن تمام بدنم پره خط باشه و از زندگی نا امید بشم و گاهی وقتا افسرده چیزه خوبی نیست:/کلا ادمه حساسیم خیلی خیلی حساسم و باعث شده یه جورایی خیلی ضربه بخورم:)

یکی از علتای مهمشم کمبوده محبته:)وقتی از بچگی بدون مادر بزرگ شدم کسی نبوده که بهم یاد بده چیکار کنم و نکنم کسی نبود که بهم تجربه هاشو یاد بده خودم تنهایی بزرگ شدم:) بدون مادر و با وجوده پدری که اصلا براش مهم نیستم:)

و و خیلی چیزای دیگه:/ پس بنظرم سن فقط یه عدده:)

اهوم درس و هدفام که خیلی برام مهمن:)