2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 66 پست
چ مشاوره ای؟ گفتم ک وقتی ازدواج کردیم خیلی خانوادش عذابم دادن مهریه مو نصف کردن همسرم همش پشت اون ...

عزیزم حرکت ناشایسته ای بوده تعیین مهریه بدون اطلاع شما. جانب داری همسرتون از خانواده اش هم دل شمارو شکسته. حق دارید اینهمه دلسرد و دلخور باشید. اما جای خوشوقتی است که ایشون شمارو دوست داره، درک‌ میکنم که شما از ایشون فقط ادعای علاقه رو نپذیرید و انتظار اثبات داشته باشید. می‌دونم که یک زن اولین چیزی که از همسرش میخواد تکیه گاه بودن و پشتیبانی است. اما بپذیر که همسرتون هم بی تجربه و لی اطلاع از این قضایا هستند. مشاوره برید .. مشکل شما نداشتن مهارتهای ارتباطی و زناشویی ست و خیلی راحت تر از چیزی که فکرش رو بکنید قابل فراگیریست. با همسرتون شرط مشاوره رفتن رو بگذارید . برای ویران کردن یک زندگی هرگز دیر نخواهد شد، تلاش کنید برای ساختنش. 

برای گرفتن طلاق میتونید به دادگاه مراجعه کرده و بگید از همسرم متنفرم و مهریه ام رو هم می‌بخشم (طلاق خلعی).

نمی‌دونم به پس از طلاقتون فکر کردید؟؟؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

شما حتما یه مشاور برو

نقاط مثبت شوهرت ببین.

خود شما هم صد درصد نیستی که.

ظاهر زندگی دیگران تو اینستا و...رو با باطن زندگیت  مقایسه نکن.

معتاده؟

رفیق باز غیر متعارفه؟

دست بزن داره؟

سرد مزاجه؟

فحاشه؟

هیزه؟

خرجی نمیده؟

خوب اگه اینطور نیستش چرا دوستش نداشته باشی؟

حالا بیرون هم خبری نیستش.

عزیزم حرکت ناشایسته ای بوده تعیین مهریه بدون اطلاع شما. جانب داری همسرتون از خانواده اش هم دل شمارو ...

همین ک کارای خانوادشو تایید میکنه ناراحتم میکنه...یا بمن میگ پشتتم

بعد یمدت میگ تو بخانواده من بی حرمتی میکنی.بااینک هرگز  این نبوده 

همین ک کارای خانوادشو تایید میکنه ناراحتم میکنه...یا بمن میگ پشتتم بعد یمدت میگ تو بخانواده من بی ح ...

طبیعیه که ناراحت بشید. اما چگونگی ابراز ناراحتی رو باید یاد بگیرید(برای اینکه همسرت رو با خودت همراه کنی)مشکلتون عزیزدلم قابل حله. همسرتون و همینطور شما باید چند نکته رو یاد بگیرید و به کار ببرید..