2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 66 پست
وقتی کنارش خوشبخت نیستی چ فایده داره چکارکنم ولم کنه؟ صدبار بهش گفتم حتی برات زن میگیرم و خوشبخت ب ...

منم سر یه موضوعی داشتم جدا میشدم اونقدر به شوهرم میگفتم دوست ندارم ازت بدم میاد منو ول کن با من خوشبخت نمیشی..ولی انگار نه انگار یه ماهه تمام اومد گریه و زاری که اشکالی نداره من دوستت دارم. .آخر یه فرصت بهش دادم با اینکه دوسش نداشتم ولی کارایی میکنه بازم مهرش به دلم نشسته ''تو هم یا فرصت بهش بده سعی کن دوسش داشته باشی اگه نشد به جدایی فکر کن عزیزم 

عزیزم تاپیک زدید و همفکری میخوای..اما دلایلت رو نمیگی.. بله در صورت عدم رضایت مرد هم میشه جدا شد. ط ...

طلاق خلع رو بیشتر برام توضیح میدی؟واقعا میشه بدون رضایت مرد ازش جداشد؟شرایطش چیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید واضح تر بنویسید.متوجه نشدم.

ببین من که اصلا شوهر سابقم گفت طلاق ولی زرنگ بود خودش درخواست نداد یه سال منو معطل کرد منم وکیل گرفتم بعد سر مهریه توافق کردیم مقداریشو بده بقیه رو ببخشم بقیه کارا هم وکیل کرد تو سندم نوشته طلاق خلع تو نت خوندم نوشته بود وقتی زن درخواست میده ولی من که درخواست ندادم متوجه شدی ؟