2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 66 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همیشه اونی رو که میگه دوستت دارم انتخاب کنید تا اونی که شما دوسش دارین  ..

مگه خود آزاری داشته باشی که اونی که دوسش داری ول کنی تا با کسی که دوست داره باشی.پس دل خودت چی؟

همیشه اونی رو که میگه دوستت دارم انتخاب کنید تا اونی که شما دوسش دارین  ..

وقتی کنارش خوشبخت نیستی چ فایده داره

چکارکنم ولم کنه؟

صدبار بهش گفتم حتی برات زن میگیرم و خوشبخت بشی

منو ول کن

میگ نه 

چکارکنم ازم متنفر بشه؟

بهش محبتم نمیکنم اصلا

خیلی چیزا نمیخام و نمیتونم دیگ ادامه بدم دیگ دوستش ندارم فقط میخام برم وقتی مرد قبول نکنه مگ میش ...

عزیزم تاپیک زدید و همفکری میخوای..اما دلایلت رو نمیگی..

بله در صورت عدم رضایت مرد هم میشه جدا شد. طلاقی داریم به اسم طلاق خلعی که با بخشید تمام و یا بخشی از مهریه به مرد زن جدا میشه.

به هر حال به عنوان شخصی که خودش به همین روش از همسرش جدا شده ، بهتون توصیه میکنم با یک مشاور صحبت کنید. 

بگو باشه موقع طلاق مهرتو ببخش

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

مردا کلا بدشون میاد زنشون طلاق بگیره. براشون افت داره. به غرورشون بر میخوره که زنی اونا و نخواد.

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
عزیزم تاپیک زدید و همفکری میخوای..اما دلایلت رو نمیگی.. بله در صورت عدم رضایت مرد هم میشه جدا شد. ط ...

چ مشاوره ای؟

گفتم ک وقتی ازدواج کردیم خیلی خانوادش عذابم دادن

مهریه مو نصف کردن

همسرم همش پشت اونا بود هیچوقت منو درک نکرد

ولی فقط میگف دوستت دارم

من این دوست داشتنو نمیخام

واقعا میتونم جدا بشم؟ کجا باید برم؟

اولا این که هیچی نخوای اشتباه محصه مگر اینکه کار داشته باشی و پشتوانه پدرتو تو این اوضاع اشتباه میکنی حالا مهریه نمیخوای جهازتو نه باید ببری دوما من خودم جدا شدم چند سالته ؟ کار داری ؟ پشتوانه خانوادتو داری ؟ از شرایط بعد طلاق اگاهی ؟ ببین فکر مجرد موندنو از سرت کن بیرون تنهایی وق میکنی اللن نه چند سال دیگه ازدواج میکنی الانم جدا شی برات خواستگار درجه یک نریخته یا بچه دار میاد یا میخواد زن دومش بشی یا سن بالا ادم حسابی کم میاد همه اینایی که گفتم برا من اومده پس فکر نکن در باغ سبز برات باز شده بعد طلاق مروی که دوست داره پاش وایسا طلاق مرحله اخره اخره وقتی دیگه نشه کاری کرد برو پیش مشاور سعی کن درست کنی زندگیتو 

واینکه اصلا دلیل خاصی برا طلاقت نیاوردی جز اینکه خوشی زده زیر دلت یه چیز منطقی بگو