2777
2789
عنوان

اخه چجوری خودمو کنترل کنم 🙁🙁🙁

219 بازدید | 15 پست

من الان ده روزه رژیمم سفت و سخت و وزنم سه کیلو کم کردما شوهر از خدا بی خبرم کیک شکلاتی گرفته از اونا که شکلات ازش چکه میکنه😋😋😋گذاشته یخچال خدایا منو امتحان نکن اینجوری😭😭😭دیروز یه تیکه اشو خوردم مجبور شدم دو ساعت پیاده روی کنم الانم دارم وسوسه میشم 😕😕😕

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

ببخشید استارتر 

عزیزم انشاا...هرچی از خدا میخوای بهت بده

دوستان میشه برای شفای بابام صلوات بفرسین التماستون میکنم حالش بده انشاا...هرچی از خدا میخواین خدا بهترینشوبهتون بده

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😁ی بند انگشت بخور فقد😜با چای سبز

اگه برم رفتنا تا درش لیس میزنم از بس خماره یه چیز سیرین و خوشمزه تم لعنت آمون بر رژیم

اسی نخور  منم تولدم کیک گرفت خودش خوردش

باریک اللا عحب اراده ای خداییش منم اراده ام تو غذا خوبه تو کیک شکلاتی عصرگاهی با چایی نه

باریک اللا عحب اراده ای خداییش منم اراده ام تو غذا خوبه تو کیک شکلاتی عصرگاهی با چایی نه

اسی یادم نمیاداخرین بارکی کیک خوردم جدی میگم با اینکه کیک عصرومجازم 

ولی فکرکن نیم ساعت حلقه بزنی ۱۰۱کالری کیکی چقدرکالریه چقدربزنی برسی ب الانت؟

اسی یادم نمیاداخرین بارکی کیک خوردم جدی میگم با اینکه کیک عصرومجازم  ولی فکرکن نیم ساعت حلقه ب ...

راست میگی لاغر شدن خیییلی سخته عذاب وجدان بعدشم شیرینی ادن کیک ررا تلخ میکنه