2777
2789
عنوان

آب لیموی خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 46 پست
ادم واقعا میترسه.چون جنس اون دستگاها طوری هستش که ویروس زیاد روش میمونه ولی اب لیمو خودش اسیدی هستش ...

۱۴ روز نزارم یخچال خراب نمیشه ؟اینم فکرخوبیه

گاهی اونقدر از حق خودت می‌گذری که خودتم باورت میشه حقی نداشتی😑
نه عالی میشه اتفاقا از بیرونیها که آب میگیرن خیلی بهتره من برا پارسالمو هنوز یه کم دارم میگم تازه که ...

چه خوب عزیز میشه دقیق بگی چجور پوست میگیری ؟مثل پرتغال؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان هست کیلو۱۳ یا ۱۶ تومن نا زیاد مصرف میکنیم پارسال۸کیلو گرفتم

چکاریه گرون بگیرین تا هست لیمو تازه بگیرین استفاده کنین به فصلش زیاد بگیرین 

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم 😍شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍

فکر نکنم.فقط جای خنک بزار نزار بهش افتاب بخوره

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

من بیرون میگیرم...ولی فوری استفاده نمزکنم یه هفته بمونه اینجوری دیگه خیالتم راحته...

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
چکاریه گرون بگیرین تا هست لیمو تازه بگیرین استفاده کنین به فصلش زیاد بگیرین 

مگه فصلش نیست تو کوچه ما هرروز ماشین میاره، لیمو آبگیری

سیرترشی ام من کیلو۵گرفتم مادرم موند تا تموم شد الان خیلی گرون شده

چرا خراب بشه...من اب لیمو یه سالمو میگیرم مززارم فریزر...۴تا بطری یک ونیم لیتری مثلن.

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
مگه فصلش نیست تو کوچه ما هرروز ماشین میاره، لیمو آبگیری سیرترشی ام من کیلو۵گرفتم مادرم موند تا تموم ...

شما کجایید؟سیر رو ارزون گرفتید

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
مگه فصلش نیست تو کوچه ما هرروز ماشین میاره، لیمو آبگیری سیرترشی ام من کیلو۵گرفتم مادرم موند تا تموم ...

سیر که فصل‌ش تموم شد بهار بود 

ولی الان فصل لیمو آبگیری نیست فصل‌ش پاییزه 

من همیشه مهر و آبان میگیرم برای آب گیری 

الان نزدیک فصل غوره هست

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم 😍شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍
سیر که فصل‌ش تموم شد بهار بود  ولی الان فصل لیمو آبگیری نیست فصل‌ش پاییزه  من همیشه مهر ...

باشه پس یکم صبرکن م فعلا که تازه میخریم میخوریم ولی برا بعد میخام 

لیموی ابگیری پاییز ه الانم هست ولی پاییز خیلی ابداره الان لیموها همش گوشتیه ابش کمه

چرا خراب بشه...من اب لیمو یه سالمو میگیرم مززارم فریزر...۴تا بطری یک ونیم لیتری مثلن.

برا کرونا میگم وگرنه میزارم یخچال

چون کرونا تو دمای یخچال که از بین نمیره تو دمای ۲۲به بالا دوهفته میکشه نابود شه