2777
2789
عنوان

شایعه سازی🤬🤐🤐

229 بازدید | 15 پست

چرا الکی بعضی ها شایعه سازی می کنین 

که واکسن کرونا پیدا شده 

شاید با این حرف یکی باور کرد 

و دیگه نکات بهداشتی رو رعایت نکنه 

اصلا نمی دونم چرا بعضیا به راحتی درباره این مسیله(کرونا)

که دنیا گرفته دورغ می گن واکسنش پیدا شده

پیدا شده باشه پی در پی تلویزین اعلام می کنه دیگه 😑😑

شما خون خودتو کثیف نکن 

یه مدت نیستم دوریم و تحمل کنید تا برمیگردم😃🖐زندگیم اونجایی خیلی دلم واسه خودم سوخت که رفتم پیتزا پنج تومنی خریدم طرف گفت نوشابه هم بیارم؟چون پول نداشتم گفتم نه نوشابه واسم خوب نیست بعد طرف گفت نوشابه اش رایگانه.                        با هرگازی که به پیتزا میزدم یه قطره اشک از گوشه چشمم می ریخت پایین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیدام بشه حالا حالا دست ما نمیرسه 🤦‍♀️ 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

تا تلویزیون نگه که کسی باور نمیکنه🤷‍♀️

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

اینکه چیزی نیست هرروزی واست یه ویس میفرستن و یه دمنوش گیاهی یا یه سوپ یا یه ترکیب گیاهی رو باجزییات بهت معرفی میکنن که ما خونوادگی کرونا گرفتیم بااین خوب شدیم شماهم استفاده کنین یعنی ملت هرکدوم خودشون کاشف داروی کرونان 

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

خب اون کسی که تا میشنوه واکسن پیدا شده زرتی رعایت بهداشت رو کنار بذاره خیلی دیوونه است. قرمه سبزی که نیست سریع درست بشه و پخش بشه بین مردم. واکسنه. اون سر دنیا داره ساخته میشه. به نتیجه هم قطعی هم برسه باید ۸ میلیارد دز تولید بشه تا به همه مردم دنیا برسه. خب چندین ماه طول میکشه دیگه. واکسن هم ساخته بشه باید تا روزی که راحت بتونی بری داروخونه سر کوچه واکسن رو بخری بهداشت رو رعایت کنی.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
خب اون کسی که تا میشنوه واکسن پیدا شده زرتی رعایت بهداشت رو کنار بذاره خیلی دیوونه است. قرمه سبزی که ...

اخه بعضی ها می دونن کرونا هست واکسن نداره بازم رعایت نمی کنن

چه برسه به اونایی که باور کنن واکسنش پیدا شده دیگه اصلا رعایت نمی کنن😅

اخه بعضی ها می دونن کرونا هست واکسن نداره بازم رعایت نمی کنن چه برسه به اونایی که باور کنن واکسنش پ ...

دقیقا. پس به اخبار ربطی نداره فدات شم. اونا بدون واکسن هم رعایت نمیکنن. پس الکی حرص نخور. تو بهداشتو رعایت کن. واکسن هم ایشاالله میاد تا چند ماهه دیگه. بقیه هم که رعایت نمیکنن خودشون ضرر میکنن. 

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

همین ظهریه شبکه خبر زیرنویس کرد

به نتایج خوبی تونستیم دست پیدا کنیم که روی حیوونا تا حدی جواب داده 

واکسنشو لابد تو ذهنشون میسازن و شایعه درست میکنن😒😒😒

آدمی شاگرد و درد اُستاد اوست…