2777
2789
عنوان

کسی با ندا حاجیها بوده عملش؟

5166 بازدید | 18 پست

ممنون میشم اگه بگید بعد عمل حالتون چجور بوده و کارش و پولی که میگیره برای سزارین چقده😘😘😘😇

تاپیکای زایمان طبیعی یا سزارین منو اد کنین عشقولیا😘😘😍❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی تو اینستا فعاله. ولی کلا من اعتقاد دارم بر اساس اینستا نمیشه انتخاب کرد. متاسفانه الان یجوری شده که انگار جای مهارت و کار پزشکی رو فعالیت های تبلیغاتی گرفته و هر کی انگار بیشتر داره پول خرج تبلیغات و جلو دوربین بودن میکنه بیشتر معروف میشه. خدا به دادمون برسه واقعا. دیگه پزشکی هم داره میشه بازاریابی

منم تو اینستا فیلمهای عملشو دیدم که خیلی مهربونه اطلاعاتت کامل شد به منم بگو منم هفته ی34 ام شما هفت ...

چشم عزیزم،من 35ام تموم شد

خیلی تو اینستا فعاله. ولی کلا من اعتقاد دارم بر اساس اینستا نمیشه انتخاب کرد. متاسفانه الان یجوری شد ...

بله دقیقا حق با شماس

بله دقیقا حق با شماس

من خودم دوبار پیش دکتر شبنم بزرگ زاده سزارین شدم. فکر کنم 4، 5 تا بیمارستان هم کار میکنه. خیلی خیلی باسواد، صبور و دوست داشتنیه. دوست داشتی بگو شمارش رو بهتون بدم اگه خواستی باهاش مشورت کن. ما خانوادگی پیش ایشون میریم و از دوستامم هر کی رو معرفی کردم خیلی راضی بوده

اتفاقا دکتر منم ندا حاجیهاست...خیلی خانم مهربون و کاربلدیه..من توی مخیط های درمانی دچار استرس میشم در حدی که به توصیه دکتر قلب قرص فشار مصرف میکردم ولی از وقتی پارسال برای چک آپ های معمولی ایشونو انتخاب کردم انقدر بهم ارامش میدن که دیگه حتی نیازی به قرص فشارم ندارم...خیلی با من راه اومدن و اینکه توی این وضعیت کرونا خیلی حواسشون به مادرهای باردار هست از نظر رفت و امد...تازه ۱۷ هفتمه ولی زایمانم رو حتما با ایشون انتخاب کردم حتما بعدش میام اینجا و براتون میگم  

سلام شما زایمان کردین چطور بود از دکتر راضی هستی

سلام عزیزم...بله من زایمان کردم از دکتر و بخیه فوق العاده ای که برام زد خیلی راضی هستم ولی از این که مجبور شدم بین دو تا بیمارستان انتخاب کنم خیلی ناراضی و پشیمونم:( دکتر حاجیها فقط یا تندیس کار میکنه یا پارسیان من تندیس رو انتخاب کردم و مثه چی پشیمونم