2777
2789
عنوان

دیر شده؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 41 پست
ن بابااااا تو دهات ک زندگی نمیکنم شهری هستم وسط شهر... اما تو فامیل همه زود ازدواج کردن. .

عجله نکن گلم دیر نیست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
البته من خودمم تو اون سن یکم هول بودم.. بعد ازدواج فهمیدم خبری هم نیست. همچین اش دهن سوزی نبود.

ولی برا کسایی ک ازادی و... ندارن خیلی بهتره. مث دختر داییم با 26 سال سن فقط راه خونه تا دانشگاه رو بلده اونم باباش میمونه تا تموم شه کلاسش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من 23سالمه و یه پسر هجده ماهه دارم یکیشم حاملم 

هر روز خودمو لعنت میکنم که همسنای من دارن عشق دنیا رو میکنن و شوهر بیشرفم منو تو خونه زندونی کرده 😢

مرد خوب مردی هس که هنوز لو نرفته...
ن بابااااا تو دهات ک زندگی نمیکنم شهری هستم وسط شهر... اما تو فامیل همه زود ازدواج کردن. .

والا منم تو تهرانم ولی ربطی نداره به دهات یا شهری بودن .خودت باید عقل داشته باشی الان من ۲۰هستم و ۲بچه دارم الان حسرت ادم هایی مثل تو رو میخورم .

بنده ها خدا دارن ....
اره منم تو خانواده ای بودم که ۱۵سن ازدواج بود ۱۵هم شوهرم دادن😑😑😑ولی دلیل نمیشه چون سنت خانوادگی ا ...

اره باشه بابا من کم عقلم تو عاقلی.. حوصله نداری چرا میای تو تاپیک؟؟ 

عجبااا

اره باشه بابا من کم عقلم تو عاقلی.. حوصله نداری چرا میای تو تاپیک؟؟  عجبااا

اولا من با شما نبودم .ببین چه پیامی رو ریپلای کردم بعد جواب بده

دوما اصلا من حرف بدی نزدم و به شما نگفتم کم عقل گفتم ادم باید عاقل باشه و خودشو درگیر این سنت ها نکنه

مثل اینکه شما اعصاب نداری.من قصدم کمک به شما بود که اشتباه خودمو تکرار نکنی ولی مثل اینکه اومدم ثواب کنم کباب شدم.

بنده ها خدا دارن ....
تو حسرت میخوری چرا ازدواج کردی ما حسرت میخوریم چرا ازدواج نکردیم

بستگی به این داره انتخابت کی باشه میخوام بگم تو انتخابتون دقت کنید وگر نه دیر و زودش مهم نیس مهم اینه باهاش احساس خوشبختی کنی

مرد خوب مردی هس که هنوز لو نرفته...