2777
2789
عنوان

بچه‌ها شپش با اتوی مو از بین می‌ره

1832 بازدید | 24 پست

موها رو اول قشنگ شونه کنید، با شونه‌ی دندونه ریز، بعد دسته بندی کنید، دسته های کوجیک و از ته اتو کنید. از ریشه. میتونید روی موهاتون مرطوب کننده بزنید که نسوزه. ممکنه دو سه ساعت طول بکشه ولی درمان قطعیه. صدای ترکیدن تخم‌شپش‌ها رو میشنوید. 

برای اطمینان بیشتر هفته‌ای دوبار تا سه ماه این کار رو تکرار کنید.

من خودم و خواهرمو اینجوری درمان کردم و کاملا خوب شدم. حتی بردم دکتر هم بررسی کرد و گفت خوب خوب شده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه کاریه پدر مو در میاد خوب یه شامپو داره ارزون هم هست میزنی تمام

بعد اینکه اکه موها رو واکس مو یا مرطوب‌کننده بزنی چیزیش نمیشه. و اینکه با پایین‌ترین درجه هم از بین میره

اینجا یه تازه عروس شپش گرفته بود هر کار کرده بود خوب نشده بود شپش از تو موهاش امده بود تو پیشونیش می ...

بنده خدا🥺 من سعی می‌کنم هر روز تاپیک رو بیارم بالا شاید ببینه.

ولی این اتو قطعیه. خواهر من جوری شده بود که حالم بهم میخورد. تو مدرسه از دوستش گرفته بود. بعد اصلا اتوی مو نداشتیم رفتیم به خاطر این خریدیم. دو سه ساعت قشنگ موها رو شونه و اتو کنی همه ش میره

بچه ها من سرم خیلی خارش داره

شپشم ندارم اصلا

نداشتیم کسی 

ولی باز مبترسم

یه نظریه هم هست

که قدیما چندماه که حنا نمیزاشتن خارش میگرفتن

منم یه سالی میشه رنگ نزدم

ممکنه بخاطر اون باشه؟

نی نی سایت مثل مواد مخدر میمونه، اونکه معتاده هم میدونه مواد بده ولی نمیتونه ترکش کنه!
بچه ها من سرم خیلی خارش داره شپشم ندارم اصلا نداشتیم کسی  ولی باز مبترسم یه نظریه هم هست ک ...

عزیزم پوست سرت خشکه حتما. یه مدت با شامپو بچه ایروکس بشور. خواهر من اینجوری بود دکتر گفت با این شامپو بشوره و کامل خوب شده. کلا با شامپو بچه سرتو بشور

بچه ها من سرم خیلی خارش داره شپشم ندارم اصلا نداشتیم کسی  ولی باز مبترسم یه نظریه هم هست ک ...

عزیزم شامپو صدر صحت سبزشو بزن من خیلی خارش داشتم باور کن خارشش از بین رف یه بنده خدا دیگه هم همین کارو کرد اونم خارشش خوب شد

ممکنه به خاطر شامپو باشه 

مقداری حنا رو با تخم مرغ درست کن در حد ده دقیقه بزار سرت لشور